3D printers van Layertec

Print hoogwaardige onderdelen, van PLA tot metaal

Stap in de wereld van 3D printing met onze zusteronderneming Layertec. Maak uw 3D CAD-bestanden in een oogwenk tastbaar met een van de 3D printers van Layertec. Zelfs metalen eindonderdelen van industriële kwaliteit zijn mogelijk.

Uw leverancier voor 3D printers: van desktop tot professioneel

Ga voor meer grip met

SOLIDWORKS

tijdelijk met hoge kortingen

N

Hoogwaardige 3D prints

Print accurate en robuuste eindonderdelen, modellen en prototypes met haarfijne detaillering, met de beste 3D printers van dit moment.

}

Sneller itereren

Een model komt pas écht tot leven wanneer het tastbaar wordt. Versnel uw productontwikkeling met kwalitatieve prototypes en verkort de time-to-market.

Kostenbesparend

3D printen uitbesteden? Zelf printen kan al financieel interessant zijn bij gemiddeld 2 printopdrachten per maand. Kies voor een complete in-house oplossing en bespaar flink op de printkosten.

Desktop Metal 3D metaalprinters

Maak kennis met twee Desktop Metal 3D metaalprinters voor uw volledige productieproces – van prototyping tot massaproductie. Print complexe metalen onderdelen veilig en betaalbaar in-house, zelfs op kantoor, met het Studio Sytem. Of print hoogwaardige metalen onderdelen razendsnel én voor een lage stukprijs op industriële schaal met het Production System.

  • Print complexe metalen onderdelen
  • Betaalbaar én snel
  • Dure industriële veiligheidsvoorzieningen overbodig

3D metaalprinters voor uw volledige productieproces: van prototyping tot massaproductie

Formlabs SLA 3D printers

De Form 2 is de meest geavanceerde desktop printer ter wereld: robuust, betrouwbaar en een buitengewoon afwerkingsniveau. Deze SLA printer verhardt met een UV-laser laag voor laag polymeer uit een vloeistofbad, zodat een nauwkeurig model ontstaat. Van verfijnde prototypes tot hoge kwaliteit eindonderdelen: print alles direct vanaf uw bureau. Ook o.a. geschikt voor het printen van modellen in stevig, duurzaam, biocompatibel of flexibel kunststof.

  • Breed toepasbaar
  • Betrouwbaar
  • Nauwkeurig

De meest geavanceerde SLA & SLS desktop printers ter wereld

MakerBot FDM 3D printers

Met de 3D printers van MakerBot komt innovatie dichterbij dan ooit. Deze FDM printers bouwen een model op door kunststof laag voor laag op elkaar uit te schrijven.
Is uw organisatie klaar voor de volgende stap in productie? Met een 3D printer van MakerBot heeft u alles in huis om uw 3D CAD bestanden om te toveren tot tastbare 3D printmodellen. Ideaal voor rapid prototyping en het maken van kleine oplages. En dit tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Stap in de wereld van MakerBot: hoogwaardige kwaliteit dankzij Stratasys techniek

Wekelijkse demomiddag

Ontvangt u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden van 3D printing? Kom langs voor een vrijblijvend 1-op-1 adviesgesprek tijdens de 3D printing demo middag van onze zusteronderneming Layertec. Elke donderdag van 13:00 tot 17:00.

Ontdek onze toegevoegde waarde en haal meer uit SOLIDWORKS

Training

Design Solutions ontwikkelt haar lesmateriaal zelf zodat u praktijkgerichte training krijgt met Nederlandstalig trainingsmateriaal. Hierdoor kunt u sneller aan de slag met SOLIDWORKS.

Lees meer>

Helpdesk

Onze helpdesk bestaat uitsluitend uit gemotiveerde SOLIDWORKS gecertificeerde experts. Indien gewenst kijken ze op afstand met u mee zodat u snel verder kunt met uw ontwerp.

+31(0)418 – 510 557

On site trainingen

Wij verzorgen maatwerktrainingen voor grote en kleine bedrijven. We trainen de gebruikers op de gewenste onderwerpen.

Lees meer>

Implementatie

Design Solutions implementeert al vele jaren SOLIDWORKS software bij de meest uiteenlopende bedrijven. Door deze ervaring bent u verzekerd van de optimale werking van uw SOLIDWORKS systeem.

Seminars

Om het kennisniveau van onze klanten te verbeteren organiseren we regelmatig technische SOLIDWORKS seminars waarin bepaalde onderwerpen dieper worden behandeld.

Upgrades

U ontvangt automatisch de laatste updates van SOLIDWORKS zodat u makkelijk en snel uw systeem up-to-date kan houden en uw team optimaal met SOLIDWORKS blijft werken.