SOLIDWORKS Electrical

Eenvoudig en snel elektrische schema’s tekenen en ontwerpgegevens real-time synchroniseren tussen elektrische schematekeningen en het 3D CAD model.

De uitgebreide mogelijkheden

Functies die de samenwerking stroomlijnt tussen de elektrische en mechanische engineer

N

Creëer elektrische schema's

SOLIDWORKS Electrical Schematic is een makkelijk te gebruiken oplossing om efficiënt schema’s te ontwerpen voor complexe elektrische schema’s.

N

Elektrisch ontwerp in 3D

Met SOLIDWORKS Electrical 3D controleert u eenvoudig de maakbaarheid door eenvoudig het elektrisch schema om te zetten in het 3D model.

N

Real-time ECAD en MCAD synchronisatie

Verbeter de samenwerking en laat de elektrische en mechanische engineers gelijktijdig samenwerken aan hetzelfde project.

N

Creëer kabelbomen

SOLIDWORKS Electrical 3D creëert een ‘virtuele omgeving’ waarin u makkelijk en overzichtelijk kabelbomen ontwerpt op basis van het elektrisch schema.

N

Kasten ontwerpen in 3D

Voorkom verassingen op de werkvloer en ontwerp vooraf de systeemkast in 3D en creëer direct de bijbehorende documentatie.

N

Documentatie

Met SOLIDWORKS Electrical maakt u op basis van het elektrische schema in enkele muisklikken verschillende tekeningen en documentatie.

Simulation

Professional

Voor slechts:
€ 2.195
+1 dag praktijkgerichte
consultancy op locatie

Waarom kiezen voor SOLIDWORKS 3D CAD?

Minder fouten

Door schakelkasten in 3D te ontwerpen en kabels automatisch te routen op basis van het elektrisch schema worden fouten geminimaliseerd.

Sneller ontwerpen

Door de vele functies en uitgebreide bibliotheek ontwerpt u sneller dan ooit. Vervolgens genereert u met slechts enkele muisklikken alle benodigde documentatie.

Samenwerking

SOLIDWORKS Electrical laat mechanische en elektrotechnische engineers effectiever samenwerken.

Schematic, Electrical 3D & Professional

Bekijk welk elektrisch tekenpakket het beste is voor uw organisatie.

Electrical Schematic

Eenvoudig schema’s ontwerpen

Snel elektrische schema’s ontwerpen voor machines of producten.

Electrical 3D

3D integratie van schema’s

Integreert elektrotechnische ontwerpgegevens in het 3D model.

Electrical Professional

Schematic + 3D

Combineert Electrical Schematics en Electrical in één pakket.

SOLIDWORKS Electrical Pakketten vergelijken

Ontdek welke pakket van SOLIDWORKS Electrical de juiste is voor u

Ontdek onze toegevoegde waarde en haal meer uit SOLIDWORKS

Training

Design Solutions ontwikkelt haar lesmateriaal zelf, zodat u praktijkgerichte training krijgt met Nederlandstalig trainingsmateriaal. Hierdoor kunt u sneller en slimmer werken met SOLIDWORKS.

Lees meer>

Helpdesk

Onze helpdesk bestaat uitsluitend uit gemotiveerde en gecertificeerde SOLIDWORKS experts. Indien gewenst kijken ze op afstand met u mee, zodat uw ontwerpproces geen onnodige vertraging oploopt.

+31(0)418 – 510 557

On site trainingen

Wij verzorgen ook maatwerk trainingen voor grote en kleine bedrijven op locatie. Uiteraard afgestemd op het kennisniveau en de dagelijkse praktijk binnen uw bedrijf, zodat u significante vooruitgang kunt boeken.

Lees meer>

Implementatie

Design Solutions implementeert al vele jaren SOLIDWORKS software bij de meest uiteenlopende bedrijven. Door deze ervaring bent u verzekerd van een optimale werking van uw SOLIDWORKS systeem.

Seminars

Om het kennisniveau van onze klanten te verhogen, organiseren we regelmatig technische SOLIDWORKS seminars waarin bepaalde onderwerpen dieper worden behandeld.

Upgrades

U ontvangt automatisch de laatste updates van SOLIDWORKS, zodat u makkelijk en snel uw systeem up-to-date kan houden en uw team optimaal met SOLIDWORKS blijft werken.