Accountmanager Vlaanderen

Vind jij het een uitdaging om nieuwe deuren te openen, kansen te generen en relaties te onderhouden met als doel een belangrijke bijdrage te leveren aan het verdere succes van Design Solutions? Dan zoeken wij jou! 

Wat is je uitdaging?

Als Accountmanager ga jij onze klanten helpen voorop te lopen! Jij beheert en bouwt je bestaande klanten uit. Je creëert vertrouwen en zorgt uiteindelijk in samenwerking met de Inside Sales Medewerker voor het aanbieden van een passende totaaloplossing voor klanten. Samen zijn jullie namelijk 1 team en verantwoordelijk voor het generen van business. Je rapporteert aan de Sales Manager in Nederland.

Verder zijn je werkzaamheden onder andere:

 • Het onderhouden van een goede relatie met de klanten, zodat je weet wat hun behoeftes en ambities zijn;
 • Je brengt offertes uit, voert onderhandelingen en bewaakt samen met je Inside Sales Medewerker lopende orderprojecten;
 • Je geeft telefonisch of tijdens klantbezoeken advies, denkt mee met de klant en (in samenwerking met de technisch consultant) bied jij een passende totaaloplossing.

Waar ga je werken?

Design Solutions heeft een organisatie in Nederland en in België en is een Elite Reseller van het 3D CAD-systeem SOLIDWORKS en wij willen elke dag bedrijven helpen te innoveren en daarbij van toegevoegde waarde zijn. Met deze 3D software kunnen ontwerpers en engineers sneller, beter en goedkoper producten ontwikkelen. De producten variëren van complexe industriële machines tot design meubels. Daarnaast leveren wij aanvullende applicaties om ontwerpprocessen te optimaliseren. Last, but not least bieden wij ook training, support en consultancy aan. Het is dan ook onze missie om de productiviteit te verhogen door klanten alles uit SOLIDWORKS te laten halen.

Wat hebben wij je te bieden?

 • Een uitdagende baan in een zeer innovatieve branche, voor 32 tot 40 uur per week.
 • Goed vast salaris (€ 3.500,- – € 4.500,- op basis van 40 uur per week) + een uitstekende commissieregeling zonder plafond.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder andere een leaseauto, laptop, mobiele telefoon, 20 vakantiedagen, 12 inhaalrustdagen (omdat jij 40 uur per week werkt), maaltijd- en echocheques, eindejaarsuitkering, deelname aan de hospitalisatieverzekering en de groepsverzekering.
 • Een organisatie die is gericht op persoonlijke ontwikkeling.
 • Een informele werksfeer met korte lijnen en snel schakelen in een high performance omgeving.

Wie ben jij?

Jij bent gedreven en je bent een geboren verkoper met succesvolle saleservaring. Jij wilt aan de slag bij een dynamische salesorganisatie die op hoog niveau zaken doet.

Verder beschik jij over:

 • HBO werk- en denkniveau met minimaal 4 jaar vergelijkbare werkervaring;
 • Het schakelvermogen om succesvol te acteren op alle niveaus;
 • Je bent resultaatgericht, proactief, ondernemend met een echte winnaarsmentaliteit;
 • Daarnaast ben je woonachtig in regio Vlaanderen, spreek je vloeiend Nederlands, Engels en Frans is mooi meegenomen.

Ben je enthousiast en spreekt bovenstaande je aan?

Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! Vertel waarom je graag voor Design Solutions komt werken en overtuig ons ervan dat jij de beste kandidaat voor deze functie bent. We ontvangen jouw motivatiebrief met CV graag zo snel mogelijk via [email protected] t.a.v. Bastiaan Benjamins. Voor vragen omtrent je sollicitatie kan je contact opnemen met Bastiaan Benjamins via 0031 (0)418-510557.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.