Vind jij het een uitdaging om deuren te openen, kansen te genereren en relaties te onderhouden met onze bestaande klanten met als doel een belangrijke bijdrage te leveren aan het verdere succes van Design Solutions? Dan zoeken wij jou!

Wat is je uitdaging?

Als Accountmanager ga jij onze klanten helpen voorop te lopen! Jij beheert en bouwt je bestaande klanten uit. Je creëert vertrouwen en zorgt uiteindelijk in samenwerking met de Inside Sales Medewerker voor het aanbieden van een passende totaaloplossing voor klanten. Samen zijn jullie namelijk 1 team en verantwoordelijk voor het generen van business. Je rapporteert aan de Sales Manager.
Verder zijn je werkzaamheden onder andere:
– Het onderhouden van een goede relatie met de klanten, zodat je weet wat hun behoeftes en ambities zijn;
– Je brengt offertes uit, voert onderhandelingen en bewaakt samen met je Inside Sales Medewerker lopende orderprojecten;
– Je geeft telefonisch of tijdens klantbezoeken advies, denkt mee met de klant en (in samenwerking met de technisch consultant) biedt jij een passende totaaloplossing.

Waar ga je werken?

Design Solutions is een Elite Reseller van het 3D CAD-systeem SOLIDWORKS en wij willen elke dag bedrijven helpen te innoveren en daarbij van toegevoegde waarde zijn. Met deze 3D software kunnen ontwerpers en engineers sneller, beter en goedkoper producten ontwikkelen. De producten variëren van complexe industriële machines tot design meubels. Daarnaast leveren wij aanvullende applicaties om ontwerpprocessen te optimaliseren. Last, but not least bieden wij ook training, support en consultancy aan. Het is dan ook onze missie om de productiviteit te verhogen door klanten alles uit SOLIDWORKS te laten halen. Design Solutions is onderdeel van het Franse beursgenoteerde Visiativ. Visiativ had in 2019 een omzet van € 203 miljoen en meer dan 1.000 medewerkers en is actief op diverse domeinen in 7 verschillende landen.

Wat hebben wij je te bieden?

  • Een uitdagende baan in een zeer innovatieve branche, voor 32 tot 40 uur per week;
  • Goed vast salaris (€ 3.500,- tot € 4.500,- op basis van 40 uur per week) + een uitstekende commissieregeling zonder plafond en een winstuitkering;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto, laptop, mobiele telefoon, een bijdrage voor bedrijfssporten, 25 vakantiedagen, de mogelijkheid om deel te nemen in de collectieve zorgverzekering;
  • Een organisatie die is gericht op persoonlijke ontwikkeling;
  • Een informele werksfeer met korte lijnen en snel schakelen in een high performance omgeving.

Wie ben jij?

Jij bent gedreven en je bent een geboren verkoper met succesvolle saleservaring. Jij wilt aan de slag bij een dynamische salesorganisatie die op hoog niveau zaken doet.
Verder beschik jij over:
– HBO werk- en denkniveau met minimaal 2 jaar vergelijkbare werkervaring binnen de IT dienstverlening;
– Het schakelvermogen om succesvol te acteren op alle niveaus;
– Je bent resultaatgericht, proactief, ondernemend met een echte winnaarsmentaliteit;
– Daarnaast ben je woonachtig in regio Zuid Oost Nederland.

Ben je enthousiast en spreekt bovenstaande je aan?

Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! Vertel waarom je graag voor Design Solutions komt werken en overtuig ons ervan dat jij de beste kandidaat voor deze functie bent. We ontvangen jouw motivatiebrief met CV graag zo snel mogelijk via [email protected] t.a.v. Ragna van Rixtel- Zanin. Voor vragen omtrent je sollicitatie kan je contact opnemen met Ragna van Rixtel- Zanin via 0418-510557.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.