Ben jij een content specialist in woord en beeld? Heb je daarnaast iets met techniek en ben je een teamplayer die vooruit denkt en resultaten boekt? Dan willen wij je graag beter leren kennen!

Wat is je uitdaging?

Als Content Marketeer krijg je een plek in het marketing team van Design Solutions, Layertec en Visiativ Industry Solutions. Het team heeft de afgelopen jaren een verbeterslag gemaakt door onder andere Hubspot, Hotjar, Microsoft Teams en Survey Monkey beter in te zetten. De ambitie is hier nog een flinke schep bovenop te doen vanaf 2020. Jij maakt het kwartet compleet. Primair ga jij werken aan online en offline content in allerlei vormen. Denk aan webpagina’s, documenten, social posts, webinars, YouTube (expert) video’s, ebooks, testimonials en ga zo maar door. Het marketing team wil in 2020 bovendien aan de slag gaan met account-based marketing en buyer journeys. Je moet je dus af en toe verdiepen in specifieke klanten, prospects of industrieën om content relevant te maken. Je rapporteert aan de Marketing Manager.

Waar ga je werken?

Design Solutions is een Elite Reseller van het 3D CAD-systeem SOLIDWORKS en wij willen elke dag bedrijven helpen te innoveren en daarbij van toegevoegde waarde zijn. Met deze 3D software kunnen ontwerpers en engineers sneller, beter en goedkoper producten ontwikkelen. De producten variëren van complexe industriële machines tot design meubels. Daarnaast leveren wij aanvullende applicaties om ontwerpprocessen te optimaliseren. Last, but not least bieden wij ook training, support en consultancy aan. Het is dan ook onze missie om de productiviteit te verhogen door klanten alles uit SOLIDWORKS te laten halen.

Wat hebben wij je te bieden?

 • Een uitdagende baan in een zeer innovatieve branche, voor 32 tot 40 uur per week. Indien jij 32 uur per week wil werken ben je in ieder geval beschikbaar om op vrijdag te werken.
 • Goed vast salaris (€ 2.750,- – € 3.750,- op basis van 40 uur per week) + een winstuitkering.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bijdrage voor bedrijfssporten, 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om deel te nemen in de collectieve zorgverzekering.
 • Een organisatie die is gericht op persoonlijke ontwikkeling.
 • Een informele werksfeer met korte lijnen en snel schakelen in een high performance omgeving.

Wie ben jij?

Jij hebt enkele jaren ervaring met het maken van content en je schrijft dus foutloos Nederlands. Je tunet je boodschap, zodat die aansluit bij de manier waarop mensen tegenwoordig informatie zoeken en doornemen. Verder beschik jij over:

 • HBO werk en denkniveau met minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Vasthoudendheid als het nodig is om input te verkrijgen, een hands-on mentaliteit en je bent leergierig;
 • Je spreekt en schrijft goed Engels om zelfstandig te kunnen communiceren met onze Amerikaanse softwareleverancier;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en je hebt veel inlevingsvermogen;
 • Jij begrijpt welke tone of voice hoort bij het minimaliseren van de afstand tot klanten en prospects en hoewel BtB onmiskenbaar richting BtC kruipt op het gebied van Marketing en Communicatie, houd jij instinctief altijd het doel van de doelgroep voor ogen;
 • De bereidheid om een basisbegrip voor 3D CAD op te bouwen (indien dit er nog niet is);
 • Basic grafische skills (Creative Cloud) is een groot pluspunt, echter geen harde eis;

Ben je enthousiast en spreekt bovenstaande je aan?

Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! Vertel waarom je graag voor Design Solutions komt werken en overtuig ons ervan dat jij de beste kandidaat voor deze functie bent. We ontvangen jouw motivatiebrief met CV graag zo snel mogelijk via [email protected] t.a.v. Ragna van Rixtel- Zanin. Voor vragen omtrent je sollicitatie kan je contact opnemen met Ragna van Rixtel- Zanin via 0418-510557.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hieronder zie je een korte impressie van de Innovatiedag van dit jaar.