logo Dimensions Group

De Dimensions Group vormt het innovatieve fundament waarop twee bedrijven groeien: Design Solutions & Layertec. Samen bieden ze kennis en middelen om productontwikkelprocessen te optimaliseren, van strategie tot productie.

We enable your innovation

Vanaf het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie, onze oplossingen raken het gehele innovatieproces, in al haar facetten. Het raakt conceptualiseren, ontwikkelen, valideren, produceren en beheren. En, innovatie raakt ons.

De Dimensions Group bestaat uit:

beeldlogo design solutions

Design Solutions

Krachtige 3D CAD software

Design Solutions is Elite Reseller van SOLIDWORKS, de meest krachtige en geïntegreerde 3D CAD software ter wereld. Met consultancy, trainingen en een ervaren helpdesk halen onze klanten alles uit SOLIDWORKS.
 

beeldlogo layertec

Layertec

Professionele 3D printers

Layertec is Certified Partner van Formlabs en Makerbot, makers van de beste 3D printers te wereld. Layertec levert naast de 3D printers ook volledige ondersteuning en service en zorgt ervoor dat haar klanten optimaal de 3D printers kunnen gebruiken.

Design Solutions is onderdeel van de Group Visiativ

Onze kracht, jouw kans

Innoveren, met al haar uitdagingen, is ook onze passie. Innoveren vergt dat je over een uitstekend fundament moet beschikken om de innovatie mogelijk te maken of te versnellen. De complete oplossing, gecombineerd met onze kennis van processen, de software en implementaties, zorgen er voor dat wij je dit fundament kunnen bieden. We weten inmiddels dat een multidisciplinaire aanpak niet alleen cruciaal is voor succes. Het biedt ook nieuwe kansen. We hebben de juiste expertise, ervaring en middelen om deze aanpak te ondersteunen. Hierdoor kijken wij verder. Om elke keer weer onze klanten dichterbij de beste innovaties te laten komen.

ontwerp solidworks

CONTACT

Jouw innovatie vraagstukken zijn onze uitdaging. We gaan daar graag mee aan de slag met alle registers open. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek hierover.