Selecteer een pagina

SOLIDWORKS 2018

Download je nieuwe versie

Zoek je SOLIDWORKS 2018, 2019 of 2020?

We hebben een aparte pagina voor SOLIDWORKS 2020. Maar als je een geldig onderhoudscontract hebt kan je onderstaande stappen volgen om SOLIDWORKS 2018 te downloaden. Heb je nu geen geldig onderhoudscontract maar had je dat wel? Neem dan contact op met de helpdesk als je een oudere versie van SOLIDWORKS wil downloaden.

Stap 1

Log in op de Customer Portal met je persoonlijke account, of maak indien nodig een nieuw account aan.

Stap 2

Klik onder ‘Downloads’ op ‘Downloads and Updates’.

Stap 3

Selecteer versie 2018 en start je SOLIDWORKS 2018 download.

Op zoek naar een gratis of tweedehands versie?

Er bestaan geen legale gratis of tweedehands versies van SOLIDWORKS. Elke licentie is uniek en voor activatie verbonden met een centraal systeem. Daardoor kan Dassault Systèmes illegale SOLIDWORKS kopieën opsporen en ze doen dat gelukkig ook. Als je gepakt wordt met een illegale SOLIDWORKS licentie, houd dan rekening met een fikse naheffing of een strafrechtelijke procedure. Uiteraard bieden wij gebruikers met een illegale SOLIDWORKS licentie geen ondersteuning.

Bijzonderheden

Je kunt SOLIDWORKS 2018 direct gebruiken voor het upgraden van je SOLIDWORKS producten.
Applicaties van andere leveranciers zijn vaak al compatibel, of worden dit op korte termijn. Informatie hierover kun je opvragen bij de betreffende leverancier.
Ben je niet in de gelegenheid om een update zelf uit te voeren? Wij kunnen je uiteraard ontzorgen: neem contact met ons op.

Maatwerk? Let op!

Heb je te maken met maatwerk? Installeer de nieuwe versie dan niet zomaar. Neem eerst contact met ons op om eventuele consequenties door te spreken.

Wat is er nieuw in SOLIDWORKS 2018?

Meer rekenkracht, betere prestaties en heel veel nieuwe mogelijkheden.
Kijk voor uitgebreidere informatie op:

SOLIDWORKS CAM Standard*

Met versie 2018 beschik je – zowel bij SOLIDWORKS Standard, SOLIDWORKS Professional als SOLIDWORKS Premium – over SOLIDWORKS CAM Standard (Computer Aided Manufacturing). Dit is een nieuwe applicatie, waarmee je freesprogramma’s kunt genereren op basis van het SOLIDWORKS 3D model. Er wordt gebruik gemaakt van MBD informatie in het 3D model, zodat Tolerance Based Machining mogelijk is. Dit is uiterst innovatief: geen enkele andere CAM applicatie houdt rekening met toleranties bij het aanmaken van CNC-programma’s!

SOLIDWORKS Visualize Standard*

In SOLIDWORKS Professional 2018 en SOLIDWORKS Premium 2018 heeft u nog steeds de beschikking over SOLIDWORKS Visualize Standard.

* CAM Standard en Visualize Standard werken alleen als u beschikt over een geldig onderhoudscontract

Van SOLIDWORKS CAM en SOLIDWORKS Visualize zijn er ook Professional versies verkrijgbaar. Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

SOLIDWORKS 2018 Update trainingen

Wil je extra snel alle nieuwe functionaliteit onder de knie krijgen? Ook dit jaar organiseren wij 1-daagse SOLIDWORKS Update trainingen rondom versie 2018. Je kunt hiervoor terecht in Aalst (België) of Bruchem (Nederland). In verband met de nieuwe release zijn er extra trainingsdagen beschikbaar. Bekijk de data op deze pagina (https://www.designsolutions.nl/solidworks-update-training)

Tot 31 december 2017 kun je bovendien gebruik maken van interessante acties op ons trainingsportfolio.

Neem contact op met jeAccountmanager

(Nederland: +31 418- 510 557, België: +32 53 60 81 38) of [email protected]
om het maximale uit je SOLIDWORKS licentie(s) te halen.