DraftSight 2019

Met de nieuwste versie van DraftSight open, maak en wijzig je 2D-tekeningen in een native DWG-formaat. In een interface gelijk aan AutoCAD en tegen een aantrekkelijke prijs.

Welke DRAFTSIGHT® CAD SOFTWARE past het best bij je?

Welke DRAFTSIGHT® CAD SOFTWARE past het best bij je?

DraftSight

Standard | Professional | Premium

DraftSight Standard

  • Essentiële 2D CAD-tekenoplossing
  • Fundamentele 2D-tekengereedschappen
  • Vertrouwde gebruikersinterface

DraftSight Professional

  • Geavanceerde 2D CAD-tekenoplossing
  • Krachtige, tijdbesparende productiviteitstools
  • API om uw ontwerpen snel en eenvoudig tot leven te brengen

DraftSight Premium

  • Robuuste 2D-opstelling en 3D-ontwerpervaring
  • Opstellen, modelleren, prototyping, productie, lasersnijden en 3D-printen
  • Productiviteitstools en een API

DraftSight Enterprise

Licenties met 5 gebruikers of meer

Ben je een organisatie met meer dan 5 gebruikers of meerdere sites en op zoek naar een geavanceerde 2D CAD-tekenoplossing? Investeer dan in DraftSight Enterprise en haar krachtige productiviteitsverhogende functies en API om je ideeën snel en eenvoudig tot leven te brengen.

Enterprise-versie van DraftSight omvat volledige technische ondersteuning en netwerklicenties om gelijktijdig gebruik door de hele organisatie mogelijk te maken. DraftSight Enterprise wordt exclusief verkocht als een jaarlijks abonnement of eeuwigdurende licentie.

Als één van de wereldwijd 20 elite resellers, krijgen onze klanten de beste service, ondersteuning van écht gespecialiseerde supportmedewerkers en de scherpste prijs voor DraftSight Enterprise. Vraag gelijk je offerte aan!

DraftSight Enterprise plus

Enterprise versie en meer

Om aan je behoeften op het gebied van opstellen, modelleren, prototyping, productie, lasersnijden en 3D-printen te voloden, investeer je met de aanschaf van DraftSight Enterprise plus in een robuuste 2D-opstelling en 3D-ontwerpervaring waarmee je jouw innovatie versnelt.

DraftSight Enterprise plus bevat alle Enterprise-functies plus een uitgebreide set 3D DWG-ontwerp- en constraint-mogelijkheden, volledige technische ondersteuning en netwerklicenties om gelijktijdig gebruik in de hele organisatie mogelijk te maken.

Als één van de wereldwijd 20 elite resellers, krijgen onze klanten de beste service, ondersteuning van écht gespecialiseerde supportmedewerkers en de scherpste prijs voor DraftSight Enterprise plus. Vraag gelijk je offerte aan!

Voordelen van DraftSight® CAD SOFTWARE

Krachtige 2D-CAD functionaliteit

DWG-files.

DraftSight is een professioneel en volwaardig 2D CAD software pakket, waarmee je native DWG-bestanden bekijkt, maakt, bewerkt en print.

N

Eenvoudig in gebruik.

Door de lage investeringskosten is Draftsight ideaal voor studenten, hobbyisten en professionals die beginnen met ontwerpen in CAD software

Eenvoudig overstappen.

Importeren en exporteren van de bekende DWG/DXF formaten maakt overstappen van je huidige 2D CAD oplossing eenvoudig.

Professioneel 2D CAD pakket

voor CAD professionals, Studenten en hobbyisten

DraftSight, niet zomaar een 2D CAD pakket

Krachtige 2D CAD ontwerpsoftware laat je werken zoals je wilt werken. DraftSight is ontwikkeld door Dassault Systemés; de ontwikkelaar van bekende 3D CAD ontwerpsoftware, zoals SOLIDWORKS en CATIA. DraftSight heeft dezelfde intuïtieve aanpak als van andere programma’s in de Dassault Systemés familie. 

Gebruik DraftSight om probleemloos van 2D-ontwerp naar 3D-modellering en weer terug te gaan om je ontwerpen te optimaliseren en maximaliseren. Door de naadloze integratie met andere Dassault Systèmes- en SOLIDWORKS-oplossingen, waaronder SOLIDWORKS PDM, beheer je jouw DWG-ontwerpen eenvoudig en efficiënt.

DraftSight 2019 geeft je de vrijheid om te doen waar je goed in bent. Geïnteresseerd? We helpen je graag met een scherpe prijsopgave.

Draftsight een volwaardig 2D CAD pakket