DriveWorks

Uw producten hetzelfde maar toch net anders? Gebruik DriveWorks als uw product configurator. Leg kennisregels vast en automatiseer uw repeterende ontwerptaken en offertes.

}

Bespaar tijd

DriveWorks automatiseert uw repeterende ontwerptaken. En doet dat sneller.

Krachtig

Leg kennisregels vast zonder dat u hoeft te kunnen programmeren. Eenvoudig en krachtig.

i

Complete output

Volledige product output: 3D & 2D, bestellijsten en offertes.

Configureer overal

DriveWorks werkt op PC, tablet en smartphone. Maximale flexibiliteit.

SOLIDWORKS met jubileumkorting

Design Solutions 20 jaar

DriveWorks

De complete product & sales configurator

Bekijk de demo!

Offertes

Stroomlijn uw sales proces met geautomatiseerde offertes.

i

Productvariaties

DriveWorks genereert automatisch nieuwe producten op basis van uw input.

f

Uw configurator

U hoeft niet te kunnen programmeren voor DriveWorks. U kunt zelf nieuwe producten configureren.

DriveWorks

Stroomlijn uw sales, automatiseer uw engineering

Van Engineer-to-Order naar Configure-to-Order

Modulair ontwerpen

Uw modulair opgebouwde producten zijn perfect aan te sturen met DriveWorks. U zorgt zo voor een verdere stroomlijning van uw proces.

Configureer

Met DriveWorks configureert u middels invulschermen uw ontwerpen. De kennisregels zorgen ervoor dat u geen engineering tijd verspilt.

3D & 2D output

DriveWorks genereert automatisch al uw SOLIDWORKS 3D modellen en 2D productietekeningen. De data kan ook gelijk aan Enterprise PDM worden toegevoegd en uw ERP systeem.

driveworks screenshot

Complexe offertes met een druk op de knop

offertes driveworks

Configureer ook uw offerte

DriveWorks kan alle kennisregels vastleggen. Zo ook hoe uw offertes opgebouwd moeten worden: van opbouw tot prijzen berekenen die dynamisch opgehaald kunnen worden uit uw ERP systeem.

Templates

DriveWorks genereert uw offerte op basis van templates: naast artikel en prijsinformatie, kunt u ook stukken tekst en afbeeldingen laten bepalen op basis van de ingevoerde data.

Koppelingen met databases

DriveWorks kan eenvoudig gekoppeld worden met uw bedrijfsapplicaties: prijs- en artikelinformatie uit uw ERP systeem en uw klantgegevens uit CRM.

Configureer overal

Desktop

DriveWorks is een Windows applicatie en beschikt over meerdere modules hiervoor.

Browser

Meer en meer worden producten online geconfigureerd. DriveWorks draait moeiteloos in internet browsers, inclusief 3D modellen! De door u opgezette inferface wordt automatisch omgezet voor uw browser.

Mobiel

DriveWorks draait daarnaast op tablets en smartphones en beschikt over iOS en Android apps.

driveworks multi devices

Koppeling met SOLIDWORKS

driveworks screenshot

Koppel uw dimensies

DriveWorks is sterk geïntegreerd met SOLIDWORKS. Afmetingen, configuraties, het wisselen van componenten in een samenstelling: DriveWorks snapt het allemaal.

2D automatisering

DriveWorks stuurt niet alleen uw 3D model aan, maar ook de 2D tekening. Schaalgrootte en positie van maatvoering wordt aangepast aan de afmeting van uw product. Uiteraard vastgelegd in kennisregels.

DriveWorksXpress

Elke SOLIDWORKS licentie beschikt al over een klein deel van DriveWorks in de vorm van DriveWorksXpress. Zo kunt alvast proeven aan de kracht van DriveWorks Professional.

Configureer en automatiseer zelf

Doe-het-zelf

Voor DriveWorks hoeft u geen gebruik te maken van externe consultants. U hoeft zelfs niet te kunnen programmeren. Het vastleggen van kennisregels gaat gemakkelijk en snel op basis van bekende Excel-achtige formules.

Workflows

DriveWorks beschikt over een workflow module. Dit gebruikt u om de keuze flow en schermen te bepalen, maar ook om acties uit te laten voeren. Bijvoorbeeld voor het automatisch versturen van e-mails na het maken van een offerte.

Flexibel

Het aanpassen van producten door bijvoorbeeld een re-design, een nieuwe optie toevoegen of een sub-project aanmaken: DriveWorks heeft het allemaal en in een vriendelijke interface.

driveworks toolbox

Ontdek onze toegevoegde waarde en haal meer uit SOLIDWORKS

Training

Design Solutions ontwikkelt haar lesmateriaal zelf zodat u praktijkgerichte training krijgt met Nederlandstalig trainingsmateriaal. Hierdoor kunt u sneller aan de slag met SOLIDWORKS.

Lees meer>

Helpdesk

Onze helpdesk bestaat uitsluitend uit gemotiveerde SOLIDWORKS gecertificeerde experts. Indien gewenst kijken ze op afstand met u mee zodat u snel verder kunt met uw ontwerp.

+31(0)418 – 510 557

On site trainingen

Indien gewenst verzorgen we maatwerktrainingen voor grote en kleine bedrijven. We trainen de gebruikers op de gewenste onderwerpen.

Lees meer>

Implementatie

Design Solutions implementeert al vele jaren SOLIDWORKS software bij de meest uiteenlopende bedrijven. Door deze ervaring bent u verzekerd van de optimale werking van uw SOLIDWORKS systeem.

Seminars

Om het kennisniveau van onze klanten te verbeteren organiseren we regelmatig technische SOLIDWORKS seminars waarin bepaalde onderwerpen dieper worden behandeld.

Upgrades

U ontvangt automatisch de laatste updates van SOLIDWORKS zodat u makkelijk en snel uw systeem up-to-date kan houden en uw team optimaal met SOLIDWORKS blijft werken.