Lees meer

 

 

 


Het SOLIDWORKS 2020 Release Event, beter bekend als de Design Solutions Innovatiedag, vindt plaats op 17 oktober in het Conference Center van de High Tech Campus in Eindhoven.

Tijdens ons jaarlijkse SOLIDWORKS Release Event presenteren we de verbeteringen die beschikbaar komen in de nieuwe versie van SOLIDWORKS 3D CAD. Vooral SOLIDWORKS eindgebruikers kunnen hun hart ophalen deze dag, maar ook managers die zich willen oriënteren op aanvullende pakketten, innovatieve ontwerptechnieken en integraties kunnen er inspiratie op doen.

Het programma
Zoals altijd zullen we ’s ochtends de volgende versie van SOLIDWORKS voorstellen. Na de lunch kun je deelnemen aan 3 break-out sessies naar keuze. Elke break-out sessie van 40 minuten gaat over een aan SOLIDWORKS gerelateerd onderwerp zoals bijkomende software en nieuwe technologieën.

Gastspreker
Aan het einde van de middag zal dit jaar YouTuber en mechanical engineer MasterMilo82 de dag afsluiten met een inspirerend verhaal. Na afloop is er zeer waarschijnlijk nog een mogelijkheid voor een Q&A met deze populaire YouTuber die vooral onder technici heel bekend is. We stemmen nog af of er zelfs tijd is voor een Meet & Greet.

Impressie vorig jaar
Wil je een indruk krijgen van de Innovatiedag van vorig jaar? Kijk dan eens op ons YouTube kanaal waar een videoverslag staat van de Innovatiedag 2018.

Registreren
Deelname aan de Innovatiedag is gratis voor iedereen die SOLIDWORKS gebruikt, beheert of beslist over de aanschaf van SOLIDWORKS licenties.

Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf jezelf meteen in!