EXPLORE INFINITE POSSIBILITIES

EXPLORE INFINITE POSSIBILITIES

Dankjewel voor je komst!

Ben je er de volgende editie ook weer bij?

Interessante break-out sessies tijdens de Innovatiedag 2018 gemist? Of wil je de presentatie van uw keuze nog eens op uw gemak terugkijken?

Of je nou technisch tekenaar, werktuigbouwkundige of ondernemer bent: je wilt altijd meer. Terecht! Meer innoveren. Meer doen in minder tijd. Meer effectieve samenwerking. En uiteraard meer rendement.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van uw SOLIDWORKS software en zet een belangrijke stap in het realiseren van deze doelen. 

We toonden alle belangrijke updates en functies van SOLIDWORKS 2019. Na de lunch kon je deelnamen aan diverse break-out sessies over specifieke onderwerpen.

We sloten de dag af met een informele borrel en onze gastspreker van SOLIDWORKS deelde zijn toekomstvisie op de wereld van de engineer.

DIT WAS HET 2018 PROGRAMMA

9:00 – 10:00

ONTVANGST & BEDRIJVENMARKT

Maak kennis met onze partners onder het genot van een kopje koffie of thee.

10:00 – 10:30

Arnaud Kooij

WELKOMSTWOORD

Een korte update over Design Solutions, Layertec en Simuleon, de bedrijven die samen de Dimensions Group vormen.

10:30 – 12:00

Berry Mulder

SOLIDWORKS 2019: WHAT’S NEW

Nieuwe functies, verbeteringen en ingrijpende innovaties: onze eigen SOLIDWORKS Elite Application Engineer Berry bespreekt alles wat u moet weten over SOLIDWORKS 2019.

12:00 – 13:00

LUNCH & BEDRIJVENMARKT

Wij verzorgen een heerlijke lunch terwijl u kennis maakt met onze partners.

13:10 – 13:50

BREAK-OUT SESSIE 1

Kies uit de onderstaande onderwerpen.

Kurt Ponjaert

SOLIDWORKS Manage

Voorkomen dat bestanden kwijtraken of zorgen dat productie altijd het laatste design gebruikt? Inclusief dashboards om uw processen aan te sturen? Ontdek SOLIDWORKS Manage, de overtreffende trap van PDM.

Jeroen Spee

SOLIDWORKS Composer

Is uw productontwerp eindelijk finaal, vraagt Marketing om een handleiding! Met SOLIDWORKS Composer is dat geen enkel probleem meer. Gedrukt of als interactieve video, met deze gebruiksvriendelijke tool kan het allemaal.

Christine Obbink-Huizer

Christine Obbink-Huizer

Simuleon

Een introductie in niet-lineaire analyse met Abaqus FEA software van Dassault Systèmes.

www.simuleon.com

TFH technical services

Model-Based Enterprise

Hang alle informatie die nodig is in de productieketen op aan het 3D-model, dat daarmee leidend wordt voor alle activiteiten. Een expert van TFH legt u uit hoe. Hands-on MBE dus.

http://www.tfhtechnicalservices.nl/

14:00 – 14:40

BREAK-OUT SESSIE 2

Kies uit de onderstaande onderwerpen.

Jeroen Drijver

SOLIDWORKS Electrical

Eenvoudig elektrische schema’s maken doet u met SOLIDWORKS Electrical. De meest recente loot hierin is PDM Electrical Connector. Onze expert licht de nieuwste ontwikkelingen, voordelen en implementatiewijze toe.

Geert Hendrikx/Jeroen van der Burg

Design Automation met DriveWorks

Tijd en geld besparen door het ontwerpproces te automatiseren of door een productconfigurator voor uw webshop op te zetten? Verken de mogelijkheden van DriveWorksXpress (gratis in SOLIDWORKS) tot DriveWorks Pro – óók voor tablets.

www.driveworks.co.uk

Arnaud Kooij

Arnaud Kooij

Smart Industry

De ontwikkelingen in de maakindustrie volgen elkaar rap op. Hoe lang nog voor we van Industry 5.0 spreken? En wat is de toegevoegde waarde van Smart Industry voor een maakbedrijf? Arnaud Kooij praat u bij.

Jeroen Maas

SOLIDWORKS 3D CAD Plaatwerk Tips & Tricks

Wie maakt er geen gebruik van plaatwerk in zijn ontwerpen? U wilt dat zo efficiënt mogelijk doen natuurlijk, maar dan moet u wel alle handige trucjes in SOLIDWORKS kennen. Bij dezen!

15:00 – 15:40

BREAK-OUT SESSIE 3

Kies uit de onderstaande onderwerpen.

Koen Schelfhout

SOLIDWORKS Simulation

U heeft het al 100 keer gehoord. U maken ze niks meer wijs over simulatiesoftware. Dus laten we eindelijk de mythe eens doorprikken: Busted! 5 bezwaren tegen simulatiesoftware. Of niet soms?

Peter Jain, Regional Director Europe Desktop Metal

3D metaalprinten met Desktop Metal (Engelstalig)

Maak kennis met de slimme, ruimte- en kostenbesparende 3D-metaalprinters van DeskTop Metal. Zowel voor prototypes als voor grote aantallen. Wat zijn de laatste ontwikkelingen en hoe ziet de toekomst eruit?

www.desktopmetal.com/

Mattias de Craecker

SOLIDWORKS Visualize

Maak van uw 3D-model moeiteloos realistische foto’s of animaties met SOLIDWORKS Visualize. De basisversie is inbegrepen bij SOLIDWORKS Professional en SOLIDWORKS Premium. Leer hoe u deze applicatie activeert en gebruikt.

Berry Mulder

SOLIDWORKS xDesign/Cloud

Hoe ziet de toekomst van productontwerp eruit? Volgens 3DS: overal en altijd ontwerpen via een webbrowser op pc, tablet, laptop of zelfs smartphone. Uw data veilig in de cloud en meer!

15:50
Simon-Booker-SOLIDWORKS-2019

Gastspreker (Engelstalig)

Simon Booker

Simon Booker, Vice President SOLIDWORKS Global, 3DS Professional Channel, een achtergrond als werktuigbouwkundige, 30 jaar internationale ervaring in de IT, een passie voor 3D en een visionaire geest. Simon Booker schetst op authentieke wijze een beeld van de toekomst van engineering.

Dankzij zijn ervaring en positie binnen Dassault Systèmes kan Simon u als geen ander een inkijk geven in hoe 3D CAD en aanverwante toepassingen zich de komende jaren zullen ontwikkelen. Hij hanteert daarbij een verrassend breed perspectief. Laat u inspireren door deze gedreven spreker.

Aansluitend

BORREL & BEDRIJVENMARKT

Maak verder kennis met onze partners onder het genot van een drankje.

INSCHRIJVEN

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

“Niets dan lof! Mooie inspirerende plek!”

“Strak gepresenteerd, nuttige tips en zeer goed programma!”

“Sluit goed aan op de engineering waar wij in zitten.”

DE LOCATIE

Conference Center High Tech Campus

High Tech Campus 1 – The Strip
5656 AE Eindhoven

High Tech Campus Eindhoven