Wat is je uitdaging als Inside Sales Professional bij Design Solutions?

Sta jij in jouw vriendengroep bekend als “the fixer” die met zijn vlotte babbel alles voor elkaar kan krijgen? Wil je bedrijven helpen te innoveren en samen met collega’s topprestaties leveren, zodat jullie in 2019 opnieuw de nodige awards in ontvangst mogen nemen? Goed nieuws: Het sales team van Design Solutions heeft een plekje voor je vrij!

Als Inside Sales Professional word je gekoppeld aan een Accountmanager Buitendienst. Samen met je buddy ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van het klantenbestand in een bepaalde regio. Je ondersteunt de accountmanager waar nodig (bijvoorbeeld met het maken van offertes), zodat gezamenlijke doelstellingen bereikt worden. Je bent ook gefocust op het scoren van je eigen omzet targets.

Portefeuillemanagement is een van je kerntaken, waarbij beheer en binding bij bestaande klanten voorop staat. Jij weet als geen ander commerciële mogelijkheden te signaleren en bent daardoor in staat om zelfstandig additionele producten en diensten (bijvoorbeeld trainingen) van Design Solutions te verkopen door middel van deep- en cross selling.

Als Elite Reseller van Solidworks behoort Design Solutions tot de absolute top van de wereld dus de verwachtingen van je klanten zijn hoog. Om er voor te zorgen dat jij optimaal kan presteren heb je beschikking over een sales coach die jou naar een hoger niveau kan tillen. Wanneer je ambities hebt om in de toekomst een overstap te maken naar de buitendienst zit je op de afdeling Inside Sales gebakken, dit is namelijk dé kweekvijver voor succesvolle accountmanagers.

Wat heeft Design Solutions je te bieden?

 • Uitdagende baan in een zeer innovatieve branche (32 tot 40 uur).
 • Goed vast salaris (€2300 / €2800) + Commissie (zonder plafond!) + Bonus.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Persoonlijke ontwikkel- en groeimogelijkheden.
 • Doorgroeimogelijkheden naar de buitendienst (indien gewenst)
 • Sales Coach die jou naar een hoger niveau kan tillen.
 • Een informele werksfeer in high performance omgeving, Design Solutions is een Elite Reseller van SolidWorks. Deze elite status wordt slechts door 20 van de 400 leveranciers wereldwijd behaald!

Wat neem je mee?

 • MBO+ of HBO werk en denkniveau.
 • Minimaal 2 jaar commerciële werkervaring B2B.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Commerciële instelling en interesse in hoe producten gemaakt worden (technische kennis is niet nodig).
 • Overtuigingskracht, proactieve werkhouding en een winnaarsmentaliteit.

Waar ga je werken?

Design Solutions is Elite Reseller van het 3D CAD-systeem SolidWorks en wil elke dag bedrijven helpen te innoveren en daarbij van toegevoegde waarde zijn. Met deze 3D software kunnen ontwerpers en engineers sneller, beter en goedkoper producten ontwikkelen. De producten variëren van complexe industriële machines tot design meubels. Daarnaast levert Design Solutions aanvullende applicaties om ontwerpprocessen te optimaliseren. Last, but not least bieden ze ook training, support en consultancy aan. Het is dan ook hun missie op de productiviteit en innovativiteit te verhogen door klanten alles uit SolidWorks te laten halen.

Interesse?

Reageer dan snel! Steamz ondersteunt Design Solutions bij het werving en selectie traject. Je sollicitatie inclusief korte motivatie zien we graag tegemoet via de website van Steamz. Heb je nog vragen over Design Solutions en/of de vacature? Neem dan contact op met Bas van Hout via 06-41464544 of via bas@steamz.nl.

Zie hieronder een impressie van de Innovatiedag 2018, georganiseerd door Design Solutions en zusterbedrijven Layertec & Simuleon van De Dimensions Group.

Share This