Wat is je uitdaging als Inside Sales Professional?

Sta jij in jouw vriendengroep bekend als “the fixer” die met zijn vlotte babbel alles voor elkaar kan krijgen? Wil je bedrijven helpen te innoveren en samen met collega’s topprestaties leveren, zodat Design Solutions in 2019 opnieuw de nodige awards in ontvangst mag nemen? Ben je bereid om je sales kwaliteiten naar een nog hoger niveau te tillen, waardoor je nog meer omzet gaat genereren? En wil je daar dan ook dubbel en dwars voor beloond worden? Goed nieuws: Het sales team van Design Solutions in Zaltbommel heeft een plekje voor je vrij!

Als Inside Sales Professional word je gekoppeld aan een Accountmanager Buitendienst. Je beheert en focust je op het uitbreiden van het klantenbestand in een bepaalde regio. Je werkt dus gezamenlijk aan hetzelfde doel!

Naast het behalen van jullie gezamenlijke doelstellingen, leg je tevens de focus op het scoren van je eigen omzet en targets! Portefeuillemanagement is één van je kerntaken, waarbij beheer en binding van bestaande klanten voorop staat. Jij weet als geen ander commerciële mogelijkheden te signaleren en bent daardoor in staat om zelfstandig additionele producten en diensten (bijvoorbeeld trainingen) van Design Solutions te verkopen door middel van deep- en cross selling. Je belt leads na en genereert afspraken voor de Accountmanager. Tevens ondersteun je hem waar nodig met administratieve werkzaamheden van binnenuit.

Als Elite Reseller van SOLIDWORKS behoort Design Solutions tot de absolute top van de wereld dus de verwachtingen van je klanten zijn hoog. Om er voor te zorgen dat jij optimaal kan presteren heb je beschikking over een sales coach die jou naar een hoger niveau kan tillen. Wanneer je ambities hebt om in de toekomst een overstap te maken naar de buitendienst zit je op de afdeling Inside Sales gebakken, dit is namelijk dé kweekvijver voor succesvolle accountmanagers.

Wat heeft Design Solutions je te bieden?

• Uitdagende fulltime baan in een zeer innovatieve branche, waar 32 uur bespreekbaar is.
• Goed vast salaris (€ 2.200 – 3.200,- obv. 40 uur per week) afhankelijk van leeftijd en ervaring + Commissie (zonder plafond!) + Bonus.
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Persoonlijke ontwikkel- en groeimogelijkheden.
• Doorgroeimogelijkheden naar de buitendienst (indien gewenst).
• Sales Coach die jou naar een hoger niveau kan tillen.
• Een hecht en competitief team aan collega’s binnen een informele werkomgeving, die elkaar blijven uitdagen om steeds beter te worden!

Wie ben jij?

Jij bent iemand die echt intrinsiek gemotiveerd is om het te maken in de Sales. Jij bent dus absoluut niet bang om de telefoon op te pakken om keer op keer die deal te closen met jouw klanten!

Verder beschik je over:
• MBO+ of HBO werk en denkniveau.
• Uitstekende communicatieve vaardigheden.
• Commerciële instelling en interesse in hoe producten gemaakt worden (technische en/of IT kennis is niet nodig).
• Overtuigingskracht, proactieve werkhouding en een winnaarsmentaliteit.

Waar ga je werken?

Design Solutions is Elite Reseller van het 3D CAD-systeem SOLIDWORKS en wil elke dag bedrijven helpen te innoveren en daarbij van toegevoegde waarde zijn. Met deze 3D software kunnen ontwerpers en engineers sneller, beter en goedkoper producten ontwikkelen. De producten variëren van complexe industriële machines tot design meubels. Daarnaast levert Design Solutions aanvullende applicaties om ontwerpprocessen te optimaliseren. Last, but not least bieden ze ook training, support en consultancy aan. Het is dan ook hun missie op de productiviteit en innovativiteit te verhogen door klanten alles uit SOLIDWORKS te laten halen.

Interesse?

Reageer dan snel! Steamz ondersteunt Design Solutions bij het werving en selectie traject. Je sollicitatie inclusief korte motivatie zien we graag tegemoet via de website van Steamz. Heb je nog vragen over Design Solutions en/of de vacature? Neem dan contact op met Daphne de Bakker-Verbeek via (06) 1825 8832 of via daphne@steamz.nl

Zie hieronder een impressie van de Innovatiedag 2018, georganiseerd door Design Solutions en zusterbedrijven Layertec van De Dimensions Group. 

 

Share This