Vind jij het een uitdaging om samen met de Accountmanager Customer Care nieuwe deuren te openen bij bestaande klanten, kansen te genereren en relaties te onderhouden met als doel een belangrijke bijdrage te leveren aan het verdere succes van Design Solutions? Dan zoeken wij jou!

Wat is je uitdaging?

Als Inside Sales Professional word je gekoppeld aan een Accountmanager Buitendienst. Je beheert en focust je op het behouden en uitbreiden van het klantenbestand in Zuid Oost Nederland. Je werkt dus gezamenlijk aan hetzelfde doel! Naast het behalen van jullie gezamenlijke doelstellingen, leg je tevens de focus op het scoren van je eigen omzet en targets! Portefeuillemanagement is één van je kerntaken, waarbij beheer en binding van bestaande klanten voorop staat. Jij weet als geen ander commerciële mogelijkheden te signaleren en bent daardoor in staat om zelfstandig additionele producten en diensten (bijvoorbeeld trainingen) van Design Solutions te verkopen door middel van deep- en cross selling. Je belt leads na en genereert afspraken voor de Accountmanager. Tevens ondersteun je de Accountmanager waar nodig met administratieve werkzaamheden van binnenuit.

Waar ga je werken?

Design Solutions heeft kantoren in Nederland en in België en is een Elite Reseller van het 3D CAD-systeem SOLIDWORKS en wij willen elke dag bedrijven helpen te innoveren en daarbij van toegevoegde waarde zijn. Met deze 3D software kunnen ontwerpers en engineers sneller, beter en goedkoper producten ontwikkelen. De producten variëren van complexe industriële machines tot design meubels. Daarnaast leveren wij aanvullende applicaties om ontwerpprocessen te optimaliseren. Last, but not least bieden wij ook training, support en consultancy aan. Het is dan ook onze missie om de productiviteit te verhogen door klanten alles uit SOLIDWORKS te laten halen.

Design Solutions is onderdeel van het Frans beursgenoteerde Visiativ. Visiativ had in 2019 een omzet van € 203 miljoen en meer dan 1.000 medewerkers en is actief op diverse domeinen in 7 verschillende landen.

Wat hebben wij je te bieden?

  • Een uitdagende baan in een zeer innovatieve branche, voor 32 tot 40 uur per week.
  • Goed vast salaris (€ 2.200,- – € 3.200,- op basis van 40 uur per week) + een uitstekende commissieregeling zonder plafond en een winstuitkering.
  • Een arbeidsovereenkomst voor 6 maanden zonder proeftijd, waarna deze bij goed functioneren wordt omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bijdrage voor bedrijfssporten, 25 vakantiedagen op basis van 40 uur per week, een pensioenregeling en de mogelijkheid om deel te nemen in de collectieve zorgverzekering.
  • Een organisatie die is gericht op persoonlijke ontwikkeling onder andere door de ondersteuning van een sales coach.
  • Een informele werksfeer met korte lijnen en snel schakelen in een high performance omgeving.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die echt intrinsiek gemotiveerd is om het te maken in de Sales. Jij bent dus absoluut niet bang om de telefoon op te pakken om keer op keer die deal te closen met jouw klanten! Jij wilt aan de slag bij een dynamische salesorganisatie die op hoog niveau zaken doet.

Verder beschik jij over:

  • MBO+ of HBO werk- en denkniveau met minimaal 2 jaar vergelijkbare werkervaring met proactieve verkoop.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht, een proactieve werkhouding, een zelfstarter met een echte winnaarsmentaliteit.
  • Commerciële instelling en interesse in hoe producten gemaakt worden (technische en/of IT kennis is geen vereiste).
  • Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands en Engels.

Ben je enthousiast en spreekt bovenstaande je aan?

Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! Vertel waarom je graag voor Design Solutions komt werken en overtuig ons ervan dat jij de beste kandidaat voor deze functie bent. We ontvangen jouw motivatiebrief of motivatievideo met CV graag zo snel mogelijk via [email protected] t.a.v. Ragna van Rixtel- Zanin. Voor vragen omtrent je sollicitatie kan je contact opnemen met Ragna van Rixtel- Zanin via 0031 (0)418-510 557.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.