Vanuit onze vestigingen in Zaltbommel (Nederland) en Aalst (België) ondersteunen we onze klanten met een superieure dienstverlening. We dragen technische expertise en service hoog in het vaandel. Dat onze klanten waarderen wat we doen, blijkt uit de groeiende vraag naar onze diensten. Daarom zijn we – voor zowel onze vestiging in Nederland als België – op zoek naar gemotiveerde Junior Support Engineers (m/v) om ons team te versterken.

 

Wat ga je doen?

Na een intensief opleidingstraject word je ingezet op de helpdesk en in het trainingsteam. Je adviseert en helpt klanten telefonisch bij hun vragen over het gebruik van SOLIDWORKS software. Indien nodig ondersteun je ons commercieel team bij het uitwerken van opdrachten. Op termijn ga je trainingen geven om jouw specialistische kennis te delen met de eindgebruikers van onze klanten.

Wie zoeken we?

    • Je hebt een passie voor 3D CAD/CAM/PDM software.
    • Je bent leergierig en proactief.
    • Je bent gemotiveerd en zeer communicatief.
    • Je hebt minimaal een bachelor diploma of gelijkwaardige ervaring.

Wat bieden we?

We zijn een financieel gezond bedrijf met een platte organisatie. Je komt terecht in een dynamisch en gemotiveerd team dat uiteenlopende bedrijfstakken ondersteunt, zodat je alle kans krijgt je horizon te verbreden. We bieden een goed salaris dat aansluit bij je expertise en ervaring, aangevuld met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief voorzien van CV naar onze Technical Manager Koen Schelfhout via kschelfhout@designsolutions.be. 

 

Share This