Het marketingteam van Design Solutions zoekt een nieuw collega!

Wil jij als marketing professional onderdeel zijn van een succesvol en innovatief bedrijf? Ben je op zoek naar een veelzijdige functie voor 3 of 4 dagen? Dan hebben wij de volgende uitdaging voor jou als Marketeer bij Design Solutions! Design Solutions in Zaltbommel is de beste SOLIDWORKS reseller van de Benelux en behoort tot de top 10 wereldwijd. Lees snel verder.

SOLIDWORKS is het meest krachtige en gebruiksvriendelijke 3D CAD pakket ter wereld. Design Solutions levert en ondersteunt het complete aanbod van SOLIDWORKS software en helpt daarmee bedrijven te innoveren.

Samen met de marketingmanager, je collega marketeer en externe partners werk jij met jouw kennis, ervaring en vooral drive aan het versterken van het merk Design Solutions. Customer experience is het kernwoord voor alle marketingactiviteiten.

Wat ga je doen?

 • Je bent medeverantwoordelijk voor creatie, uitvoer, analyse en optimalisatie van online marketing campagnes.
 • Je plant en stelt mailings op richting prospects en klanten en beheert de online marketing via verschillende social media kanalen, Hubspot en de eigen website.
 • Je gaat actief achter input aan bij de technische experts in house voor het produceren van relevante tekstuele en visuele content.
 • Je onderhoudt offline communicatiemiddelen in de breedste zin van het woord.
 • Je stuurt externe marketingpartners aan.
 • Met jouw organisatorische skills ben je ook een spin in het web bij het organiseren van evenementen zoals webinars, seminars en klantendagen. Je regelt drukwerk en collaterals, publiceert social posts, checkt aanmeldingen en stemt logistieke zaken af.
 • Daarnaast denk je mee over optimalisatie van de diverse marketinguitingen, de analyse van data en blijf je op de hoogte van relevante ontwikkelingen.

Kortom, je bent een creatieve duizendpoot en steekt je handen graag uit de mouwen!

Wat wordt je geboden?

 • Een uitdagende en veelzijdige functie van 24-36 uur.
 • Uitstekende salarisindicatie, gebaseerd op jouw ervaring en capaciteiten (€2800 – €3500 op basis van een fulltime dienstverband).
 • Een informeel team van leuke en spontane collega’s.
 • Je krijgt veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief, waarin overleg altijd mogelijk is.
 • Je komt te werken bij een financieel gezond, dynamisch en innovatief bedrijf met een uitgesproken groeiambitie. Marketing speelt hier een belangrijke rol in. Ze willen ‘top of mind’ zijn en blijven bij hun klanten en prospects.
 • Je werkt uiteraard met toonaangevende tools zoals Salesforce, Hubspot en WordPress.
 • Je hebt de kans om met jouw inzet en kennis de marketing van Design Solutions naar een hoger niveau te tillen en de organisatie daardoor verder te laten groeien en te professionaliseren.

Wie ben jij?

 • Je hebt interesse in 3D CAD, techniek, IT of de maakindustrie. Daarnaast vind je het leuk om in nieuwe onderwerpen te duiken en je in te leven in de doelgroep en daardoor is jouw content relevant.
 • Je bent een zelfstarter die verantwoordelijkheid neemt, maar je stemt wel op tijd af met je leidinggevende en stakeholders of je op de goede weg zit.
 • Je bent nauwkeurig en kunt tegelijkertijd dingen loslaten. Resultaatgericht en kostenbewust als je bent, is marketing voor jou geen doel op zich, maar een middel om het doel van Design Solutions te bereiken: groei!
 • Je hebt een aantal jaar relevante ervaring in een (online) marketing functie waarbij je ook ervaring hebt opgedaan met het redigeren en maken van B2B-content, zoals blogs en video’s.
 • Je schrijft foutloos Nederlands en to-the-point. Je voelt aan wanneer iets verduidelijkt moet worden en wanneer woorden overbodig zijn. Aangezien regelmatig wordt afgestemd met het Amerikaanse SOLIDWORKS en hun content wordt hergebruikt, is een goede beheersing van het Engels essentieel.
 • Je hebt ervaring met en kent de mogelijkheden van een marketing automation systeem, bij voorkeur Hubspot. Ken je ook nog WordPress en eventueel Creative Cloud, dan zijn we helemaal blij!

Waar ga je werken?

Design Solutions is Elite Reseller van het 3D CAD-systeem SolidWorks en wil elke dag bedrijven helpen te innoveren en daarbij van toegevoegde waarde zijn. Met deze 3D software kunnen ontwerpers en engineers sneller, beter en goedkoper producten ontwikkelen. De producten variëren van complexe industriële machines tot design meubels. Daarnaast levert Design Solutions aanvullende applicaties om ontwerpprocessen te optimaliseren. Last, but not least bieden ze ook training, support en consultancy aan. Het is dan ook hun missie op de productiviteit en innovativiteit te verhogen door klanten alles uit SolidWorks te laten halen.

Interesse?

Reageer dan snel! Steamz ondersteunt Design Solutions bij het werving en selectie traject. Je sollicitatie inclusief korte motivatie zien we graag tegemoet via de website van Steamz. Heb je nog vragen over Design Solutions en/of de vacature? Neem dan contact op met Gabie van Heuven via 06-42254862 of via gabie@steamz.nl.

Zie hieronder een impressie van de Innovatiedag 2018, georganiseerd door Design Solutions en zusterbedrijven Layertec & Simuleon van De Dimensions Group.

Share This