Wat is je uitdaging?

Design Solutions is de beste SOLIDWORKS reseller van de Benelux en behoort tot de top 10 wereldwijd. Wil jij als marketing medewerker bijdragen aan het succes van dit bedrijf? Heb je een aantal jaar ervaring en ben je op zoek naar een veelzijdige marketingfunctie voor 24 uur? Kom het team in Zaltbommel versterken als allround marketeer!

Samen met de marketingmanager en externe partners werk jij met jouw kennis, ervaring en vooral drive aan het versterken van het merk Design Solutions.

Wat ga je doen als Marketing medewerker?

  • Je update content op de website van Design Solutions, optimaliseert landingspagina’s en voegt proactief actuele content toe.
  • Je plant en stelt mailings op en ziet erop toe dat deze op tijd worden verstuurd.
  • Je gaat actief achter input en content aan bij de technische experts. Je redigeert hun blogvoorstellen, maakt ze foolproof, zoekt er een aansprekende afbeelding bij en publiceert ze.
  • Je legt contact met klanten voor testimonials, stemt de filmdatum af met het videoproductiebedrijf en checkt het eindresultaat op kleurgebruik, punten en komma’s.
  • Je zorgt ervoor dat productoverzichten, prijslijsten en andere salesmaterialen op tijd worden bijgewerkt en informeert je sales-collega’s als er een nieuwe versie beschikbaar is.
  • Je organiseert evenementen, regelt drukwerk en collaterals, publiceert social posts, checkt aanmeldingen en stemt logistieke zaken af met derde partijen.Kortom, je bent een creatieve duizendpoot en steekt je handen graag uit de mouwen!


Wat wordt je geboden?

  • Het betreft een parttime functie van 24 uur, verspreid over dagen naar keuze.
  • Salarisindicatie tussen de €2750 – €3250 bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van je ervaring.
  • Je komt terecht in een informeel team van leuke en spontane collega’s.
  • Je krijgt veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief, maar overleg is altijd mogelijk.

Je komt te werken bij een financieel gezond, dynamisch en innovatief bedrijf met een uitgesproken groeiambitie. Marketing speelt hier een belangrijke rol in. Ze willen ‘top of mind’ zijn en blijven bij hun klanten en prospects. Uiteraard zetten ze daarvoor toonaangevende tools in zoals Salesforce, Hubspot en WordPress.

Je hebt de kans om met jouw inzet en kennis de marketing van Design Solutions naar een hoger niveau te tillen en de organisatie daardoor verder te laten groeien en te professionaliseren.

Wie ben jij?

Je hebt interesse in 3D CAD, techniek, IT of de maakindustrie. Je begrijpt wat de belangrijkste overwegingen zijn bij de aankoop van B2B-software. Je vindt het leuk om in nieuwe onderwerpen te duiken en je in te leven in de doelgroep en daardoor is jouw content relevant.

Je bent een zelfstarter die verantwoordelijkheid neemt, maar stemt wel op tijd af met je leidinggevende en stakeholders of je op de goede weg zit. Je bent nauwkeurig en kunt tegelijkertijd dingen loslaten. Resultaatgericht en kostenbewust als je bent, is marketing voor jou geen doel op zich, maar een middel om het doel van Design Solutions te bereiken: groei!

Je hebt enkele jaren ervaring met het redigeren en maken van B2B-content, zoals blogs en video’s. Je schrijft foutloos Nederlands en to-the-point. Je voelt aan wanneer iets verduidelijkt moet worden en wanneer woorden overbodig zijn. Aangezien regelmatig wordt afgestemd met het Amerikaanse SOLIDWORKS en hun content wordt hergebruikt, is een goede beheersing van het Engels essentieel.

Je hebt ervaring met WordPress en eventueel met Creative Cloud. Ken je je weg in Hubspot, dan zijn we helemaal blij!

Waar ga je werken?

Design Solutions is de beste SOLIDWORKS Reseller van de Benelux en behoort tot de top 10 wereldwijd. De diensten en mensen van Design Solutions zijn meerdere malen internationaal bekroond, zoals tijdens de laatste editie van SOLIDWORKS World in Los Angeles.

Vanuit vestigingen in Zaltbommel en Aalst (België) wordt SOLIDWORKS, het meest krachtige en gebruiksvriendelijke 3D CAD pakket ter wereld, verkocht. Aanverwante producten zoals simulatiesoftware en consultancydiensten vormen een steeds belangrijker deel van de business. Design Solutions ondersteunt haar klanten met een eigen helpdesk, on-site consultancy en zelf ontwikkelde trainingen.

Interesse?

Steamz ondersteunt Design Solutions bij de werving & selectie procedure, een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Design Solutions. Solliciteer daarom via de website van Steams. Heb je nog vragen over Design Solutions en/of de vacature? Neem dan contact op met Gabie van Heuven via gabie@steamz.nl of 06-42254862.

 

 

 

 

 

Share This