Selecteer een pagina
Moovapps logo

Haal meer uit je klantenservice

Behaal hogere servicelevels tegen lagere kosten, of zelfs met winst! Het Moovapps portaal biedt maakbedrijven krachtige mogelijkheden, zoals 24/7 klantondersteuning en verkoop van reserve-onderdelen. 

Verwachtingen overtreffen

De beste ondersteuning voor je klanten

Efficiënte ondersteuning

Moovapps is speciaal ontwikkeld voor de behoeften van bedrijven in de maakindustrie. Geef je klanten een service dashboard waarmee je voor hen altijd, overal en in elke taal bereikbaar bent.

Is er een technisch productprobleem midden in de nacht? Je klant hoeft niet meer te wachten tot kantooruren om te bellen. Met Moovapps lossen klanten sommige problemen zelf op in de online omgeving. Voor andere issues zorgt een referentienummer dat ze de status van hun melding eenvoudig monitoren.

Rendement uit naverkoop

Gemiddeld zit op aftersales een hogere winstmarge dan op een oorspronkelijke verkoop. Met Moovapps stroomlijn je het proces voor de aanvraag en levering van reserveonderdelen, consumables en diensten.

Je klant kiest het reserveonderdeel dat hij nodig heeft door het bijvoorbeeld simpel te selecteren in een exploded view. Doordat je ecosysteem van producent, distributeur tot eindklant gekoppeld is, ontvangt je klant het onderdeel met zo min mogelijk moeite en tegen de juiste prijs.  

Hoge klanttevredenheid

Reputatie komt te voet en gaat te paard. Wanneer je een machine verkoopt, ontvang je het vertrouwen van de klant. Service is een belangrijke kans om te bewijzen dat je dit vertrouwen waard bent. Want een tevreden klant is een terugkerende klant!

Met Moovapps plan je effectief en tijdig je customer facing activiteiten in, inclusief alle communicatie hierover. Je hebt daarmee meer vat op je eigen technische klantondersteuning processen en je zorgt dat elke klant een tevreden klant is.

Breng je service levels naar het volgende niveau

Ticket Management

Creëer een veilig extranet waarin klanten zelf hun technische hulpverzoeken plaatsen. Manage elk hulpverzoek effectief in de software. De klant volgt de status van zijn ticket direct online en hoeft je niet te bellen voor updates. 

Online spare parts

Selecteert de klant een reserveonderdeel in een opengewerkte 3D tekening, dan ziet hij direct alle relevante informatie, zoals de actuele voorraad. Het plaatsen van een bestelling of de aanvraag van een offerte is in een paar klikken gedaan!

Grip op support

De Moovapps interface is modern, simpel en intuitief in gebruik. Niet alleen voor de klant, maar ook voor je eigen organisatie. Zo ondersteun je de planning van technici, communicatie en cost efficiency van je medewerkers. 

Customer service ontworpen voor de maakindustrie

Parts & services

De meerwaarde van Moovapps

Parts & consumables

Zeker als je veel verschillende onderdelen op voorraad hebt voor de ondersteuning van verschillende producten, wil je maximale efficiëntie in je voorraadbeheer en processen. Voorkom dat je medewerkers of de klant in lange lijsten moet zoeken naar het juiste onderdeel, of nog erger, dat hij een verkeerd onderdeel geleverd krijgt.

Support complexiteit

Naarmate je installed base groeit, is het een steeds grotere uitdaging om je supportcapaciteit optimaal in te zetten. Met Moovapps minimaliseer je de interacties tussen het ontstaan van een klantvraag en de oplossing ervan. Zo houd je de doorlooptijd van alle service- en reparatieverzoeken zo kort mogelijk.

Brand experience

Je distributeurs zijn jouw vertegenwoordigers in het veld, je visitekaartje. Wanneer een klant een negatieve ervaring heeft met een van hen, straalt dat af op jouw merk en potentiële toekomstige verkopen. Empower je distributeurs met Moovapps Customer Service apps zodat ze verwachtingen overtreffen en klanten ambassadeurs worden.

Proactief handelen

De grootste nachtmerrie van je klant is als zijn machine stil komt te staan door een defect. Help je klant om dit te voorkomen met tijdig onderhoud. Moovapps heeft IIoT oplossingen die Condition Based Maintenance mogelijk maken en zelfs ‘machine as a service’ diensten. Dat is goed voor de nachtrust van je klant, en voor jouw reputatie!

Systeemintegratie

Service is geen eiland. Je medewerkers hebben behoefte aan toegang tot informatie en inzicht in processen. Om je serviceorganisatie te helpen met efficiënt werken, wil je dat de software die zij gebruiken integreert met bijvoorbeeld je ERP- en andere bedrijfssystemen. Moovapps werkt perfect samen met jouw systemen.  

Eenheid van communicatie

Elk contactmoment telt, via elk mogelijk kanaal. Om elke nieuwe interactie met klanten en distributeurs altijd zo relevant mogelijk te maken, wil je vanzelfsprekend een overzicht van alle voorgaande privé- en communityberichten, en gedeelde bestanden. Moovapps geeft je deze informatie en waarschuwt je bij updates.

Testimonials

Wat zeggen klanten?

Digitale transformatie

Waarom Moovapps?

Een klant die zichzelf helpt zonder dat het jou (veel) tijd kost, is voordeliger dan een klant die steeds weer je hulp nodig heeft. Ook voor je klant zelf is het fijner! Hij voelt zich veel sneller geholpen wanneer hij met zelf-service die 24/7 beschikbaar is technische informatie kan opzoeken, onderhoudsplanningen inzien of een onderdeel nabestellen.

Moovapps helpt je besparen op service, terwijl je hogere servicelevels behaalt. Ontwikkeld en op de markt gebracht door Visiativ, bouwen wereldwijd al meer dan 5.000 bedrijven voor hun service activiteiten op Moovapps.