Selecteer een pagina

SOLIDWORKS World wordt traditiegetrouw afgesloten met de uitreiking van awards waarmee SOLIDWORKS de beste resellers erkent.
Wij mochten dit jaar 9 awards in ontvangst nemen, een evenaring van ons record van 2018.

Onze prestaties van de voorbije 12 maanden zijn niet onopgemerkt gebleven. SOLIDWORKS beloonde onze inzet met 9 awards, inclusief prijzen voor onze technische ondersteuning, accountmanagers en overall performance. Daarmee handhaven we onze status als een van de meest vooraanstaande SOLIDWORKS resellers in onze regio. We behielden niet alleen onze Elite Reseller status, maar kregen ook net als vorig jaar de SOLIDWORKS Diamond Club Award. Blij en trots namen we de negen prijzen in ontvangst.

solidworks world design solutions award

Directeur Arnaud Kooij: “We zijn ontzettend trots dat we ons record van vorig jaar konden evenaren. Daar heeft iedereen binnen ons bedrijf in Nederland en België hard voor gewerkt. Uiteraard zouden we dat niet kunnen zonder het vertrouwen van onze klanten. Deze awards bewijzen dat wij onze klanten helpen innovatiever te zijn zodat ze beter kunnen concurreren.”

 

De basis is kennis

Tijdens SOLIDWORKS World 2019 kreeg Jeroen van der Burg zijn dik verdiende award voor het behalen van de status Elite Application Engineer. Daarmee hebben we bij Design Solutions nu nóg meer door SOLIDWORKS erkende experts in huis die onze klanten met raad en daad bij kunnen staan.

Elk jaar investeren we in het up-to-date houden van onze expertise. Voor onszelf, maar vooral voor onze klanten. Aan de ene kant om hen beter te kunnen ondersteunen en aan de andere kant om hen optimaal te kunnen trainen. SOLIDWORKS wordt alsmaar uitgebreider en slimmer. Kennis is daarom cruciaal om onze klanten in staat te stellen alles uit SOLIDWORKS te halen.