DESIGN SOLUTIONS

Wij leveren en ondersteunen het complete aanbod SOLIDWORKS software. Inmiddels hebben we 10 keer achter elkaar de status Elite Reseller vanuit SOLIDWORKS ontvangen!

Onze missie

We enable your innovation

Over Designs Solutions

Elke dag helpen wij bedrijven te innoveren. Producten worden steeds complexer en de concurrentie neemt toe. Succesvolle ondernemingen moeten daarom sneller innoveren tegen lagere kosten. Door de juiste 3D software op de juiste wijze toe te passen kan jouw bedrijf sneller, beter en goedkoper producten ontwikkelen. Onze missie bij Design Solutions is om je productiviteit en innovativiteit te verhogen door je alles uit SOLIDWORKS te laten halen.

solidworks design solutions

Design Solutions is …

Elite Reseller

Als Elite Reseller voldoen wij aan de strenge eisen die SOLIDWORKS stelt aan het technisch kennisniveau en de klanttevredenheid van haar resellers. Slechts 20 van de 400 leveranciers wereldwijd behalen deze Elite status. Iets waar we zeer trots op zijn!

i

Volledige Certificering

Onze experts zijn SOLIDWORKS gecertificeerd en ondersteunen je optimaal met uitgebreide en actuele kennis over SOLIDWORKS.

Onderdeel van de Visiativ groep

Wij zijn onderdeel van Visiativ , de grootste SOLIDWORKS reseller van Europa en marktleider op het vlak van innovatie, smart enterprise en digital transformation. Daardoor krijg je toegang tot innovatieproducten en –diensten zoals rapid manufacturing, business apps, cloud oplossingen en nog veel meer.

Projecten die onze klanten realiseerden

Markten die we ondersteunen

Awards waar we trots op zijn

Onze helpdesk

We zijn er om je snel en vakkundig te helpen

Waardering helpdesk

%

Behoudt onderhoudscontract vanwege onze helpdesk

%

Vragen opgelost binnen 1 dag

Onze klanten

referenties design solutions