Selecteer een pagina

SOLIDWORKS Electrical

Eenvoudig en snel elektrische schema’s tekenen en ontwerpgegevens real-time synchroniseren tussen elektrische schematekeningen en het 3D CAD model.

Wat zijn de uitgebreide mogelijkheden?

Functies die de samenwerking stroomlijnt tussen de elektrische en mechanische engineer

N

Creëer elektrische schema's

SOLIDWORKS Electrical Schematic is een makkelijk te gebruiken oplossing om efficiënt schema’s te ontwerpen voor complexe elektrische schema’s.

N

Elektrisch ontwerp in 3D

Met SOLIDWORKS Electrical 3D controleer je eenvoudig de maakbaarheid door eenvoudig het elektrisch schema om te zetten in het 3D model.

N

Real-time ECAD en MCAD synchronisatie

Verbeter de samenwerking en laat de elektrische en mechanische engineers gelijktijdig samenwerken aan hetzelfde project.

N

Creëer kabelbomen

SOLIDWORKS Electrical 3D creëert een ‘virtuele omgeving’ waarin je makkelijk en overzichtelijk kabelbomen ontwerpt op basis van het elektrisch schema.

N

Kasten ontwerpen in 3D

Voorkom verrassingen op de werkvloer en ontwerp vooraf de systeemkast in 3D en creëer direct de bijbehorende documentatie.

N

Documentatie

Met SOLIDWORKS Electrical maak je op basis van het elektrische schema in enkele muisklikken verschillende tekeningen en documentatie.

Waarom kiezen voor SOLIDWORKS 3D CAD?

Minder fouten

Door schakelkasten in 3D te ontwerpen en kabels automatisch te routen op basis van het elektrisch schema worden fouten geminimaliseerd.

Sneller ontwerpen

Door de vele functies en uitgebreide bibliotheek ontwerp je sneller dan ooit. Vervolgens genereer je met slechts enkele muisklikken alle benodigde documentatie.

Samenwerking

SOLIDWORKS Electrical laat mechanische en elektrotechnische engineers effectiever samenwerken.

Schematic, Electrical 3D & Professional

Welk elektrisch tekenpakket is het beste voor jouw organisatie?

Electrical Schematic

Eenvoudig schema’s ontwerpen

Snel elektrische schema’s ontwerpen voor machines of producten.

Electrical 3D

3D integratie van schema’s

Integreert elektrotechnische ontwerpgegevens in het 3D model.

Electrical Professional

Schematic + 3D

Combineert Electrical Schematics en Electrical in één pakket.

SOLIDWORKS Electrical Pakketten vergelijken

Ontdek welke pakket van SOLIDWORKS Electrical de juiste voor je is

Veelgestelde vragen

Wat is SOLIDWORKS Electrical?

SOLIDWORKS Electrical is een intelligente designtool om elektrische schema's te maken op basis van je 3D model. Electrical is uitgebreid met een onderdeeldatabase en een real-time integratie van 2D-schema's en 3D modellen.

Hoe werkt SOLIDWORKS Electrical?

SOLIDWORKS Electrical werkt intuïtief; je kunt makkelijk en efficiënt elektrische schema's ontwerpen en die doorzetten naar 3D. Met SOLIDWORKS Electrical kun je sneller ontwerpen samen met andere mechanische en elektrische engineers. Bovendien zorgt het ontwerpen van elektrische schema's ervoor dat er minder fouten worden gemaakt in de praktijk.

Wat kan ik met SOLIDWORKS Electrical?

Met de SOLIDWORKS Electrical kun je eenvoudig en snel elektrische schema’s tekenen en ontwerpgegevens real-time synchroniseren tussen elektrische schematekeningen en het 3D CAD model.

Hoe duur is SOLIDWORKS Electrical?

Ben je benieuwd naar de prijs van SOLIDWORKS Electrical? Doe dan een offerte aanvraag! Ga naar de homepage en klik rechts bovenaan op 'Offerte aanvragen'.