SOLIDWORKS ONDERHOUDSCONTRACT

Maximale service, zorgeloos gebruik

Met een onderhoudscontract van Design Solutions geniet u van vele extra’s op het gebied van software, support en kennis. Zo haalt uw organisatie gegarandeerd het maximale uit SOLIDWORKS.

SOFTWARE

altijd up-to-date met de laatste versie

SOLIDWORKS is een enorm uitgebreid pakket dat continu wordt doorontwikkeld. Met het onderhoudscontract van Design Solutions blijft u altijd bij de tijd en bent u verzekerd van goed werkende software.

ALTIJD DE LAATSTE SOFTWAREVERSIE

Elk jaar verschijnt er een nieuwe versie van SOLIDWORKS. In deze nieuwste release neemt SOLIDWORKS de ervaringen van gebruikers mee in de verdere ontwikkeling van de software. De gebruiksvriendelijkheid van de pakketten wordt hierdoor continu verbeterd.

Bekijk de mogelijkheden van de nieuwste release

UPDATES EN SERVICE PACKS (CIRCA 5X PER JAAR)

Toegang tot updates en service packs met extra functionaliteiten inclusief bugfixes.

ONDERSTEUNING VORIGE SOFTWARE VERSIES

Uw organisatie blijft probleemloos werken met bestanden van vorige versies. Zo worden bestanden overgezet naar nieuwere versies en heeft u geen last van vertragingen in uw project.

SUPPORT

Snelle toegang tot SOLIDWORKS specialisten

Onze helpdesk bestaat uit gecertificeerde SOLIDWORKS specialisten die hun jarenlange SOLIDWORKS kennis combineren met ruime praktijkervaring uit de werktuigbouw en productontwikkeling. CAD gebruikers kunnen snel weer aan de slag bij problemen of vragen, waardoor er veel tijd wordt bespaard. Houders van een onderhoudscontract worden door ons maximaal ondersteund en maken gebruik van vele voordelen.

Support omvat:

SNEL WEER AAN DE SLAG

Leg problemen en vragen over uw SOLIDWORKS pakket(ten) voor aan onze experts die volledig door SOLIDWORKS gecertificeerd zijn. Hierdoor worden uw CAD engineers snel en vakkundig geholpen.

CONTINU BEMANDE HELPDESK

Wij zitten voor u klaar! Tijdens werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 08.30 ‑17.00 uur (uitgezonderd feestdagen).

SOFTWARE BEGELEIDING

Advies bij het gebruik van de software en het bieden van ‘work arounds’.

PRAKTISCHE HULP EN ADVIES DOOR ‘SCREEN SHARING’

Duidelijk en praktische hulp door overname pc op afstand. Door middel van een beveiligde verbinding en door het geven van toestemming op de computer, lossen wij problemen op een zichtbare en leerzame manier op.

TOEGANG TOT CUSTOMER PORTAL SOLIDWORKS

In de Customer Portal vindt u een uitgebreide Q&A met zoekfunctie en informatie over uw licentie(s).

ONDERSTEUNING BIJ INSTALLATIE

Hulp en ondersteuning bij installatieproblemen. 

KENNIS

Gratis hulpmiddelen voor interne ontwikkeling

Haal het maximale uit uw pakketten door vaardigheden in de organisatie te blijven trainen. Design Solutions organiseert Nederlandstalige trainingen en kennissessies. Met een onderhoudscontract maakt u gebruik van vele hulpmiddelen en extra’s om de kennis binnen uw organisatie te vergroten.

U krijgt:

TOEGANG TOT GRATIS SEMINARS
T.W.V. € 250,00 PER SESSIE

Neem deel aan diverse seminars waardoor uw CAD engineers door middel van tips & tricks nog sneller en beter met de pakketten leren werken. De wisselende onderwerpen zijn nauwkeurig afgestemd op CAD gebruikers; zo gebruiken wij als uitgangspunt de vragen die aan de helpdesk worden gesteld.

Bekijk de seminars

U ontvangt een praktische ‘How to’ gids (Refcards)

U ontvangt de exclusieve Design Solutions Refcard gids (Nederlandstalig). Deze ‘How to’ gids bevat meer dan 80 heldere tips, stappenplannen en instructies om efficiënt en snel te ontwerpen in SOLIDWORKS.

TRAININGSVOUCHER BIJ VERLENGING

Per verlengd contract ontvangt uw bedrijf één voucher met een waarde van € 100,00. Met deze voucher ontvangt u direct korting op één van onze doelgerichte SOLIDWORKS trainingen.

Bekijk de trainingen

EXTRA PRIVILEGES OP MYSOLIDWORKS.COM

MySOLIDWORKS.com is een klantenportaal voor iedereen. Als houder van een onderhoudscontact krijgt u exclusieve toegang tot onder andere video tutorials, de SOLIDWORKS kennisbank en meer.

Ga naar mysolidworks.com

Meer weten?

In de brochure vindt u meer informatie.