SOLIDWORKS Plastics

Spuitgiet simulatie binnen SOLIDWORKS. Optimaliseer met gemak uw kunststof producten.

Krachtig

Snelle en krachtige spuitgiet simulatie voor het optimaliseren van uw matrijzen.

Innovatie

SOLIDWORKS Plastics kunt u al tijdens het ontwerpproces toepassen – innovatie on the spot.

A

Snelle iteraties

Verander aanspuitpunten en simuleer snel naar uw juiste matrijs setting.

Gebruikersgemak

SOLIDWORKS Plastics is een typisch SOLIDWORKS product. Gebruikersgemak gegarandeerd dus.

Hij is weer terug!

SOLIDWORKS met

jubileumkorting

SOLIDWORKS Plastics

Krachtige spuitgiet simulatie met gemak

Bekijk de demo!

Spuitgiet simulatie

Zie hoe uw kunststof productieproces gesimuleerd wordt.

Eenvoudig te gebruiken

Door eenvoudig gebruik kunt u snel een spuitgiet simulatie uitvoeren.

R

Iteraties

Met SOLIDWORKS Plastics itereert u snel naar een kunststof product dat optimaal te produceren is.

SOLIDWORKS Plastics

Spuitgiet simulatie voor alle type gebruikers

Spuitgiet Simulatie binnen SOLIDWORKS

Algemeen

Met SOLIDWORKS Plastics bent u in staat om spuitgiet simulaties binnen SOLIDWORKS uit te voeren. Plastics laat het smelt- en stollingsproces van vloeibaar kunststof zien in een duidelijk kleurverloop, zodat u snel uw conclusies kunt trekken over het vloeigedrag.

Snelle conclusies, snelle aanpassingen

Indien het initiële ontwerp niet goed is, dan kunt u diverse parameters aanpassen, zoals geometrie, materiaal en aanspuitpunten. Vervolgens ziet u met één druk op de knop het effect van deze aanpassingen. Zo komt u snel tot een optimaal te spuitgieten product.

SOLIDWORKS plastics

SOLIDWORKS Plastics Standard

solidworks plastics standard

Voor de Designer

SOLIDWORKS Plastics Standard is ontwikkeld met de designer in gedachte en terecht. Immers, tijdens het ontwerpproces is de invloed op productie groot. Fouten en optimalisaties in deze fase schelen veel kosten downstream.

En met gemak

Voor de designer is het gebruik van SOLIDWORKS Plastics zeer natuurlijk en eenvoudig. Materiaal en dergelijke toevoegen en de simulatie kan gestart worden.

Diverse simulaties

Met de resultaten op het scherm, kan de designer eventuele ontwerpaanpassingen direct doorvoeren en opnieuw simuleren voor hernieuwde inzichten.

SOLIDWORKS Plastics Professional

Voor de matrijs ontwerper

SOLIDWORKS Plastics Professional is bedoeld voor de matrijs ontwerper. Met Plastics Professional bent u in staat om enkele of meervoudige matrijzen te simuleren, rekening houdend met diverse matrijs aspecten, zoals runners.

Divere analyses

Na de simulatie beschikt u over diverse resultaten, zoals cyclustijden, benodigde druk en shot grootte. U bespaart zo veel tijd en onnodige aanpassingen aan de matrijs.

solidworks plastics professional

SOLIDWORKS Plastics Premium

solidworks plastics premium

Volledige toolset voor matrijs analyse

SOLIDWORKS Plastics Premium beschikt over alle features van SOLIDWORKS Plastics Professional en meer…

Geavanceerde simulaties

Met Plastics Premium kunt u samen met analyse experts verdere simulaties uitvoeren. Denk hierbij aan het simuleren van koel kanalen en kromtrekken van kunststof producten. Kortom: de complete spuitgiet simulatie oplossing voor optimaal matrijs ontwerp.

Ontdek onze toegevoegde waarde en haal meer uit SOLIDWORKS

Training

Design Solutions ontwikkelt haar lesmateriaal zelf, zodat u praktijkgerichte training krijgt met Nederlandstalig trainingsmateriaal. Hierdoor kunt u sneller en slimmer werken met SOLIDWORKS.

Lees meer>

Helpdesk

Onze helpdesk bestaat uitsluitend uit gemotiveerde en gecertificeerde SOLIDWORKS experts. Indien gewenst kijken ze op afstand met u mee, zodat uw ontwerpproces geen onnodige vertraging oploopt.

+31(0)418 – 510 557

On site trainingen

Wij verzorgen ook maatwerk trainingen voor grote en kleine bedrijven op locatie. Uiteraard afgestemd op het kennisniveau en de dagelijkse praktijk binnen uw bedrijf, zodat u significante vooruitgang kunt boeken.

Lees meer>

Implementatie

Design Solutions implementeert al vele jaren SOLIDWORKS software bij de meest uiteenlopende bedrijven. Door deze ervaring bent u verzekerd van een optimale werking van uw SOLIDWORKS systeem.

Seminars

Om het kennisniveau van onze klanten te verhogen, organiseren we regelmatig technische SOLIDWORKS seminars waarin bepaalde onderwerpen dieper worden behandeld.

Upgrades

U ontvangt automatisch de laatste updates van SOLIDWORKS, zodat u makkelijk en snel uw systeem up-to-date kan houden en uw team optimaal met SOLIDWORKS blijft werken.