Selecteer een pagina

SOLIDWORKS Premium

SOLIDWORKS Premium is de standaard in 3D CAD voor het ontwerpen van producten en is de meest complete oplossing voor Designers en Engineers – van 3D modelling tot databeheer en van visualisatie tot plaatwerk.

Gebruikersgemak

SOLIDWORKS kenmerkt zich door een vriendelijke user interface. Gebruikers zijn zeer snel productief met SOLIDWORKS.

De beste 3D CAD applicatie

SOLIDWORKS is in staat om de meest complexe producten te realiseren in 3D. Van grote machines met duizenden onderdelen tot complex vormgegeven design producten.

Complete oplossing

SOLIDWORKS Premium is meer dan 3D CAD alleen. Je beschikt over bibliotheken, rendering, databeheer en simulatie applicaties.

SOLIDWORKS Premium

Ervaar de kracht van de meeste complete 3D CAD oplossing

Bekijk de video!

Ontdek de intuïtieve interface

SOLIDWORKS Premium is zeer eenvoudig te bedienen. Bekijk hier het hoge gebruikersgemak.

i

Bekijk de krachtige mogelijkheden

SOLIDWORKS Premium bevat zeer krachtige mogelijkheden zodat snel complexe producten te ontwerpen zijn.

i

2D productietekeningen

Maak op basis van de 3D modellen snel complete 2D productietekeningen.

ÉÉN PAKKET OM AL JE ONTWERPPROBLEMEN OP TE LOSSEN

SOLIDWORKS Premium biedt je alles wat je nodig hebt om in 3D je producten te innoveren!

 

Waar je op moet letten bij de keuze van 3D CAD software

9 belangrijke aandachtspunten die je helpen de juiste keuze te maken

Modelleer je meest complexe producten

3D modellen in alle vormen

Van machine onderdelen tot dubbelgekromde vlakken: SOLIDWORKS heeft alles in huis voor jouw 3D modellen.

Samenstellingen

Bouw samenstellingen van duizenden onderdelen. SOLIDWORKS gaat hier efficiënt mee om via bijvoorbeeld configuraties.

Plaatwerk

SOLIDWORKS bevat alle mogelijkheden voor plaatwerk inclusief het ontvouwen en houdt rekening met buigcompensaties.

3D bibliotheken

SOLIDWORKS Toolbox bevat miljoenen genormaliseerde 3D CAD ontwerpen volgens onder andere ISO en DIN. Van bouten tot moeren, van lagers tot motoren.

solidworks premium ontwerp

2D productietekeningen: compleet, snel en foutloos

solidworks 2d productietekening

Al je 2D aanzichten altijd up-to-date

SOLIDWORKS genereert op basis van je 3D modellen alle mogelijke 2D aanzichten, inclusief doorsneden, details en gebroken aanzichten. Verandert je 3D model? Dan veranderen alle 2D aanzichten door de associativiteit direct, foutloos en snel.

Alle annotaties

Elke voor productie benodigde annotatie kan worden toegevoegd: vorm- en plaatstoleranties, lassymbolen, ruwheidssymbolen, et cetera. En dit alles volgens norm.

Stuklijsten

Van grote samenstellingen genereer je met een druk op de knop je stuklijsten, waarna automatisch posnummers worden geplaatst. Uiteraard kun je de stuklijst exporteren voor gebruik in bijvoorbeeld ERP.

Simuleer je producten tijdens het ontwerpen, niet achteraf

Verbeter productkwaliteit

SOLIDWORKS Simulation gebruik je tijdens het ontwerpproces, niet achteraf, zodat je weet of je product voldoet voordat er nog maar één onderdeel is geproduceerd.

Diverse analyses

SOLIDWORKS Simulation beschikt over een breed scala van analyse mogelijkheden: van lineair statisch tot en met temperatuurberekeningen. Op basis van de simulatie kun je diverse rapporten opstellen zodat je snel en duidelijk je conclusie kunt trekken.

Snelle iteraties

Verander je geometrie, materiaal, belastingcondities en krachten: met enkel een druk op de knop zal SOLIDWORKS een nieuwe simulatie voor je uitvoeren, zodat je snel meerdere concepten kunt beoordelen.

solidworks simulation

High-end visualisaties met het grootste gemak

solidworks high end visualisatie

Realisme ten top

SOLIDWORKS Visualize Standard biedt geavanceerde visualisatie mogelijkheden voor fotorealistische afbeeldingen en animaties.

Materialen

Visualize beschikt over een zeer complete bibliotheek vol met professionele en accurate materialen die je zelf kunt uitbreiden en aanpassen.

Camera's, licht...Actie

De camerafunctie van Visualize werkt zoals een echte camera zodat je op een vertrouwde manier een foto maakt van jouw product. Lichtbronnen kunnen automatische worden geplaatst op basis van de achtergrond. Makkelijker kan haast niet.

Exporteer in soorten en maten

Visualize kan in diverse afbeeldingsformaten exporteren voor hergebruik in brochures, websites en dergelijke.

Routing: leidingwerk en bedrading in 3D

Intelligent 3D leidingwerk

Creëer in 3D je leidingwerk met enkel een hartlijn als basis en met behulp van DIN en ISO bibliotheken. Bij T-stukken worden automatisch vertakkingen aangemaakt. Genereer met een druk op de knop je stuklijst met alle componenten, zoals ellebogen, T-stukken en uiteraard de pijpleidingen zelf.

En intelligente 3D bekabeling

Door enkel verbindingspunten te selecteren, is Routing in staat om 3D bekabeling aan te brengen. Deze kun je koppelen aan elektrische componenten vanuit de bibliotheek en kabelschema’s uit je ECAD applicatie. Ook een stuklijst voor deze componenten is met een druk op de knop gemaakt.

solidworks premium routing

Combineer Electrical CAD met Mechanical CAD

solidworks electrical cad

PCB in 3D

CircuitWorks importeert je Printed Circuit Board (PCB) bestand in diverse formaten en bouwt op basis hiervan automatisch een 3D printplaat, inclusief alle componenten.

Bibliotheek

CircuitWorks bouwt on-the-fly een bibliotheek op van elektrische componenten voor toekomstig hergebruik en zorgt daardoor voor snelheidswinst.

PCB export

De 3D engineer kan een component verplaatsen zodat een behuizing mooier of beter wordt. De printplaat kan nu weer geëxporteerd worden, zodat de Electrical Engineer de printplaat in orde kan maken.

SOLIDWORKS maakt het voor mij eenvoudig om al mijn ideeën snel om te zetten naar concepten en vervolgens naar productierijpe 3D modellen.

Andries van Overbeeke

Freelance Designer

Gratis proefrit

SOLIDWORKS

Premium 3D CAD

Wat vinden onze klanten?

4,7 26 reviews

 • Avatar Vladimir Yaroshenko ★★★★★ 9 maanden geleden
  Een paar jaar geleden heb ik de eerste Solidworks licentie gehuurd via Design Solutions, waarna ik veel meer kreeg dan alleen een licentie. De service … Lees meer van dit bedrijf staat heel hoog in het vaandel. Bij elke stap, van installatie tot het oplossen van problemen (o.a. met mijn laptop) heeft het personeel van Design Solutions mij enorm geholpen. Elke vraag die ik tot nu toe had is binnen de kortste tijd beantwoord. Dit is dan ook de reden dat ik besloten heb om een licentie via dit bedrijf te kopen.
  Iedereen die te maken krijgt met het werken in Solidworks krijgt ook te maken met situaties waarin het even niet meezit. Uit de grond van mijn hart denk ik ook Design Solutions je met elk probleem kan helpen.
  6 sterren!
 • Avatar Eric Louwers ★★★★★ 10 maanden geleden
  Als startende ondernemer ben ik terecht gekomen bij Design Solutions. Daar heeft Chantal mij geholpen bij het krijgen van een entrepreneurs programma. … Lees meer Regelmatig contact gehad over hoe het programma beviel en wat de stand van zaken was, ten tijde van het einde van het entrepreneurs programma. Ook daar waren ze flexibel met het vinden van een juiste oplossing
 • Avatar Nathan Gutz ★★★★★ 10 maanden geleden
  Ik heb voor de designer van mijn startup SOLIDWORKS Premium gekocht. Dit was nieuw voor mij, dus hiervoor had ik wat extra support nodig. Design Solutions … Lees meer heeft mij perfect geholpen, waardoor we nu al een tijdje up&running zijn. Thanks!
 • Avatar Jorrit Jansen ★★★★★ 9 maanden geleden
  Erg goed geholpen met het entrepeneursprogramma voor mijn startende onderneming, waarbij ik diverse SolidWorks-producten een tijd lang mag uitproberen … Lees meer voordat ik ze definitief aanschaf.

Bekijk alle reviews Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat is SOLIDWORKS Premium?

SOLIDWORKS Premium is de absolute standaard in 3D CAD. Met SOLIDWORKS Premium kun je producten ontwerpen, 3D-modelleren en visualiseren. Het ideale 3D CAD programma voor designers en engineers!

Hoe werkt SOLIDWORKS Premium?

SOLIDWORKS Premium is het meest volledige 3D CAD pakket. Naast alle nodige ontwerpfuncties bevat dit pakket ook diverse virtuele tests en routing. Je ontwerpt je model, voegt routing toe, test het ontwerp en genereert productietekeningen met hetzelfde pakket!

Wat kan ik met SOLIDWORKS Premium?

Met SOLIDWORKS Premium kun je in 3D testen hoe je je producten kunt verbeteren. Je kunt de meest complexe vormen modelleren en samenstellingen van duizenden onderdelen bouwen. De SOLIDWORKS Toolbox biedt een scala aan 3D CAD ontwerpen en Premium bevat ook alle mogelijkheden voor plaatwerk. Op basis van de 3D modellen, genereert SOLIDWORKS Premium correcte 2D productietekeningen. Zo kun je je 3D ontwerp tot leven brengen.

Hoe duur is SOLIDWORKS Premium?

Ben je benieuwd naar de prijs van SOLIDWORKS Premium? Vraag dan nu een offerte aan. Probeer je liever eerst SOLIDWORKS Premium uit? Start dan een vrijblijvende trial! Ga naar de homepage en klik op de link 'SOLIDWORKS TRIAL'.