SOLIDWORKS Premium

SOLIDWORKS Premium is de standaard in 3D CAD voor het ontwerpen van producten en is de meest complete oplossing voor Designers en Engineers – van 3D modelling tot databeheer en van visualisatie tot plaatwerk.

Hij is weer terug!

SOLIDWORKS met
jubileumkorting

Gebruikersgemak

SOLIDWORKS kenmerkt zich door een vriendelijke user interface. Gebruikers zijn zeer snel productief met SOLIDWORKS.

De beste 3D CAD applicatie

SOLIDWORKS is in staat om de meest complexe producten te realiseren in 3D. Van grote machines met duizenden onderdelen tot complex vormgegeven design producten.

Complete oplossing

SOLIDWORKS Premium is meer dan 3D CAD alleen. U beschikt over bibliotheken, rendering, databeheer en simulatie applicaties.

SOLIDWORKS Premium

Ervaar de kracht van de meeste complete 3D CAD oplossing

Bekijk de video!

Ontdek de intuïtieve interface

SOLIDWORKS Premium is zeer eenvoudig te bedienen. Bekijk hier het hoge gebruikersgemak.

i

Bekijk de krachtige mogelijkheden

SOLIDWORKS Premium bevat zeer krachtige mogelijkheden zodat snel complexe producten te ontwerpen zijn.

i

2D productietekeningen

Maak op basis van de 3D modellen snel complete 2D productietekeningen.

ÉÉN PAKKET OM AL UW ONTWERPPROBLEMEN OP TE LOSSEN

SOLIDWORKS Premium biedt u alles wat u nodig heeft om in 3D uw producten te innoveren!

 

Waar u op moet letten bij de keuze van 3D CAD software

9 belangrijke aandachtspunten die u helpen de juiste keuze te maken

Modelleer uw meest complexe producten

3D modellen in alle vormen

Van machine onderdelen tot dubbelgekromde vlakken: SOLIDWORKS heeft alles in huis voor uw 3D modellen.

Samenstellingen

Bouw samenstellingen van duizenden onderdelen. SOLIDWORKS gaat hier efficiënt mee om via bijvoorbeeld configuraties.

Plaatwerk

SOLIDWORKS bevat alle mogelijkheden voor plaatwerk inclusief het ontvouwen en houdt rekening met buigcompensaties.

3D bibliotheken

SOLIDWORKS Toolbox bevat miljoenen genormaliseerde 3D CAD ontwerpen volgens onder andere ISO en DIN. Van bouten tot moeren, van lagers tot motoren.

solidworks premium ontwerp

2D productietekeningen: compleet, snel en foutloos

solidworks 2d productietekening

Al uw 2D aanzichten altijd up-to-date

SOLIDWORKS genereert op basis van uw 3D modellen alle mogelijke 2D aanzichten, inclusief doorsneden, details en gebroken aanzichten. Verandert uw 3D model? Dan veranderen alle 2D aanzichten door de associativiteit direct, foutloos en snel.

Alle annotaties

Elke voor productie benodigde annotatie kan worden toegevoegd: vorm- en plaatstoleranties, lassymbolen, ruwheidssymbolen, et cetera. En dit alles volgens norm.

Stuklijsten

Van grote samenstellingen genereert u met een druk op de knop uw stuklijsten, waarna automatisch posnummers worden geplaatst. Uiteraard kunt u de stuklijst exporteren voor gebruik in bijvoorbeeld ERP.

Simuleer uw producten tijdens het ontwerpen, niet achteraf

Verbeter productkwaliteit

SOLIDWORKS Simulation gebruikt u tijdens het ontwerpproces, niet achteraf, zodat u weet of uw product voldoet voordat er nog maar één onderdeel is geproduceerd.

Diverse analyses

SOLIDWORKS Simulation beschikt over een breed scala van analyse mogelijkheden: van lineair statisch tot en met temperatuurberekeningen. Op basis van de simulatie kunt u diverse rapporten opstellen zodat u snel en duidelijk uw conclusie kunt trekken.

Snelle iteraties

Verander uw geometrie, materiaal, belastingcondities en krachten: met enkel een druk op de knop zal SOLIDWORKS een nieuwe simulatie voor u uitvoeren, zodat u snel meerdere concepten kunt beoordelen.

solidworks simulation

High-end visualisaties met het grootste gemak

solidworks high end visualisatie

Realisme ten top

SOLIDWORKS Visualize Standard biedt geavanceerde visualisatie mogelijkheden voor fotorealistische afbeeldingen en animaties.

Materialen

Visualize beschikt over een zeer complete bibliotheek vol met professionele en accurate materialen die u zelf kunt uitbreiden en aanpassen.

Camera's, licht...Actie

De camerafunctie van Visualize werkt zoals een echte camera zodat u op een vertrouwde manier eem foto maakt van uw product. Lichtbronnen kunnen automatische worden geplaatst op basis van de achtergrond. Makkelijker kan haast niet. Nu alleen nog uw schitterend ontwerp voor de actie.

Exporteer in soorten en maten

Visualize kan in diverse afbeeldingsformaten exporteren voor hergebruik in brochures, websites en dergelijke.

Routing: leidingwerk en bedrading in 3D

Intelligent 3D leidingwerk

Creëer in 3D uw leidingwerk met enkel een hartlijn als basis en met behulp van DIN en ISO bibliotheken. Bij T-stukken worden automatisch vertakkingen aangemaakt. Genereer met een druk op de knop uw stuklijst met alle componenten, zoals ellebogen, T-stukken en uiteraard de pijpleidingen zelf.

En intelligente 3D bekabeling

Door enkel verbindingspunten te selecteren, is Routing in staat om 3D bekabeling aan te brengen. Deze kunt u koppelen aan elektrische componenten vanuit de bibliotheek en kabelschema’s uit uw ECAD applicatie. Ook een stuklijst voor deze componenten is met een druk op de knop gemaakt.

solidworks premium routing

Combineer Electrical CAD met Mechanical CAD

solidworks electrical cad

PCB in 3D

CircuitWorks importeert uw Printed Circuit Board (PCB) bestand in diverse formaten en bouwt op basis hiervan automatisch een 3D printplaat, inclusief alle componenten.

Bibliotheek

CircuitWorks bouwt on-the-fly een bibliotheek op van elektrische componenten voor toekomstig hergebruik en zorgt daardoor voor snelheidswinst.

PCB export

De 3D engineer kan een component verplaatsen zodat een behuizing mooier of beter wordt. De printplaat kan nu weer geëxporteerd worden, zodat de Electrical Engineer de printplaat in orde kan maken.

SOLIDWORKS maakt het voor mij eenvoudig om al mijn ideeën snel om te zetten naar concepten en vervolgens naar productierijpe 3D modellen.

Andries van Overbeeke

Freelance Designer

PROBEER NU GRATIS
SOLIDWORKS PREMIUM

Ontdek onze toegevoegde waarde en haal meer uit SOLIDWORKS

Training

Design Solutions ontwikkelt haar lesmateriaal zelf, zodat u praktijkgerichte training krijgt met Nederlandstalig trainingsmateriaal. Hierdoor kunt u sneller en slimmer werken met SOLIDWORKS.

Lees meer>

Helpdesk

Onze helpdesk bestaat uitsluitend uit gemotiveerde en gecertificeerde SOLIDWORKS experts. Indien gewenst kijken ze op afstand met u mee, zodat uw ontwerpproces geen onnodige vertraging oploopt.

+31(0)418 – 510 557

On site trainingen

Wij verzorgen ook maatwerk trainingen voor grote en kleine bedrijven op locatie. Uiteraard afgestemd op het kennisniveau en de dagelijkse praktijk binnen uw bedrijf, zodat u significante vooruitgang kunt boeken.

Lees meer>

Implementatie

Design Solutions implementeert al vele jaren SOLIDWORKS software bij de meest uiteenlopende bedrijven. Door deze ervaring bent u verzekerd van een optimale werking van uw SOLIDWORKS systeem.

Seminars

Om het kennisniveau van onze klanten te verhogen, organiseren we regelmatig technische SOLIDWORKS seminars waarin bepaalde onderwerpen dieper worden behandeld.

Upgrades

U ontvangt automatisch de laatste updates van SOLIDWORKS, zodat u makkelijk en snel uw systeem up-to-date kan houden en uw team optimaal met SOLIDWORKS blijft werken.