SOLIDWORKS Visualize Standard

Visualize Standard is de snelste en makkelijkste manier om al uw 3D data te veranderen in de meest realistische afbeeldingen.

Fast

SOLIDWORKS Visualize is één van de snelste 3D renderingprogramma’s die er is.

N

Easy

Met Visualize kan iedereen aan de slag. Ook zonder (3D) CAD kennis rendert u de mooiste afbeeldingen.

Fun

Zo simpel en zo snel. U raakt nooit uitgespeeld met de eindeloze mogelijkheden.

Visualize Standard

Ervaar de eenvoud van fotorealistische rendering

Bekijk de demo!

In slechts 5 stappen verbluffend resultaat

Visualize Standaard is zeer eenvoudig. Klik, sleep en drop materialen en achtergronden voor realistische afbeeldingen.

Enorme materialen bibliotheek

Maak gebruik van de enorme (online) bibliotheek met professionele en accurate materialen.

Direct de juiste belichting

SOLIDWORKS Visualize bootst de lichtbronnen uit de achtergrond afbeelding na. Hierdoor heeft u direct de meest realistische belichting.

Nu kan iedereen indrukwekkende afbeeldingen maken in slechts 5 stappen

Stap 1. Importeer het model

Importeer direct een 3D model. SOLIDWORKS Visualize ondersteunt een enorm aantal bestandsformaten.

Stap 2. Plaats de materialen

Sleep het gewenste materiaal uit de uitgebreide bibliotheek naar het model. Niet mooi? Kies gewoon een ander materiaal.

Stap 3. Voeg een omgeving toe

Maak het nog realistischer door een omgeving toe te voegen. Kies een achtergrond en de belichting en schaduwen passen zich direct aan. Een kind kan de was doen.

Stap 4. Kies je camera

Een ‘foto’ maken met SOLIDWORKS Visualize is hetzelfde als met een echte camera. Kies simpelweg de gewenste lens, hoek en scherptediepte. U mist alleen de ontspanknop.

Stap 5. Render en bewonder het resultaat

Even wachten…en klaar! SOLIDWORKS Visualize is één van de snelste rendering software die er is.

Rendering gaat supersnel

Een geweldige mix tussen kracht en creativiteit

U hooft nooit te lang te wachten op het resultaat. SOLIDWORKS Visualize is één van de weinige rendering software die niet alleen de processor (CPU) gebruikt maar ook de grafische processor (GPU). Dit zorgt voor ongeëvenaarde rendersnelheid.

Realistische previews

Voor snel geweldig resultaat is niet alleen een geweldig snelle rendering van belang. De realistische previews zorgen ervoor dat het eindresultaat precies is wat u wilt. Zodat u niet meer opnieuw hoeft te renderen.

Geeft uw rendersnelheid een boost

Verdeel de rekenlast over meerdere PC’s met Visualize Boost*. Zo kunt u nog sneller genieten van het eindresultaat.

*Visualize boost in binnenkort verkrijgbaar.

Het wordt mooier en mooier en mooier

Raytracing, de manier voor realistisch resultaat

SOLIDWORKS Visualize maakt gebruik van raytracing voor een zo realistisch mogelijk resultaat. Hierbij wordt de kleur en intensiteit van iedere pixel als gevolg van de lichtstraal (ray) bepaald door de straal vanaf de camera tot tot aan de lichtbron (tracing). Het is gewoon net echt.

Materialen. Niet van echt te onderscheiden

Er is keuze uit een uitgebreide professionele materialen bibliotheek met de juiste reflectie, kleur, brekingsindex. Zodat u gemakkelijk een zeer realistisch resultaat krijgt. Zit het gewenste materiaal er niet bij? Pas een bestaand materiaal aan of maak eenvoudig een nieuw materiaal.

3D CAD en rendering meer verbonden dan ooit

Verbonden maar toch los

SOLIDWORKS Visualize Standard is een stand alone applicatie zodat het op een andere PC kan worden geïnstalleerd dan op het CAD station. Hierdoor kan bijvoorbeeld de Marketing afdeling zonder tussenkomst van de engineer realistische afbeeldingen maken van het 3D CAD model.

Los maar toch verbonden

Ondanks dat SOLIDWORKS 3D CAD en SOLIDWORKS Visualize Standard op verschillende systemen werken houden ze elkaar goed in de gaten. Wijzigt het CAD Model dan verschijnt er in SOLIDWORKS Visualize hiervan een melding. Zo blijft al het verkoop en marketing materiaal altijd up-to-date.

Benieuwd naar het resultaat?

Bekijk onze SOLIDWORKS referenten

Ontdek onze toegevoegde waarde en haal meer uit SOLIDWORKS

Training

 

Design Solutions ontwikkelt haar lesmateriaal zelf, zodat je praktijkgerichte training krijgt met Nederlandstalig trainingsmateriaal. Hierdoor kun je sneller en slimmer werken met SOLIDWORKS.

Lees meer>

 

Helpdesk

 

Onze helpdesk bestaat uitsluitend uit gemotiveerde en gecertificeerde SOLIDWORKS experts. Indien gewenst kijken ze op afstand met je mee, zodat je ontwerpproces geen onnodige vertraging oploopt.

+31(0)418 – 510 557

 

On site trainingen

 

Wij verzorgen ook maatwerk trainingen voor grote en kleine bedrijven op locatie. Uiteraard afgestemd op het kennisniveau en de dagelijkse praktijk binnen je bedrijf, zodat je significante vooruitgang kunt boeken.

Lees meer>

 

Implementatie

 

Design Solutions implementeert al vele jaren SOLIDWORKS software bij de meest uiteenlopende bedrijven. Door deze ervaring ben je verzekerd van een optimale werking van je SOLIDWORKS systeem.

 

Seminars

 

Om het kennisniveau van onze klanten te verhogen, organiseren we regelmatig technische SOLIDWORKS seminars waarin bepaalde onderwerpen dieper worden behandeld.

 

Upgrades

 

Je ontvangt automatisch de laatste updates van SOLIDWORKS, zodat je makkelijk en snel jouw systeem up-to-date kan houden en je team optimaal met SOLIDWORKS blijft werken.