Binnenkort organiseren we ons eerste Technisch Seminar van 2018. Het onderwerp is Design Automation – van Engineer to Order naar Configure to Order. SOLIDWORKS beschikt namelijk standaard over een gebruiksvriendelijke tool waarmee je repetitief ontwerpwerk kunt automatiseren: DriveWorksXpress.

Een van onze experts laat tijdens het seminar zien hoe je het beste modellen aan kunt sturen en hoe je kunt overschakelen van ETO naar CTO. Kortom, het seminar opent de deur naar een relatief onbekend onderdeel van SOLIDWORKS dat waardevol kan zijn voor veel bedrijven in de maakindustrie.

Voordelen van DriveWorksXpress

Dag in dag uit kleine aanpassingen aan hetzelfde ontwerp maken is saai en kan tot fouten leiden. Het kost ook veel tijd en houdt ontwerpers van het echte ontwikkelwerk waar zij wel hun meerwaarde kunnen leveren. Met DriveWorksXpress automatiseer je repetitief werk voor meer voldoening, minder fouten en een kortere ontwikkeltijd.

Waar en wanneer?

We organiseren ons eerste Technisch Seminar van 2018 op 12 april in Zaltbommel, in ons nieuwe kantoor. Deelnemers kunnen kiezen tussen een ochtendsessie van 9 tot 12 uur en een middagsessie van 14 tot 17 uur; de inhoud van beide sessies is hetzelfde.

Gratis met onderhoudscontract

Het seminar is gratis voor houders van een geldig onderhoudscontract via Design Solutions, maar ook SOLIDWORKS gebruikers zonder onderhoudscontract zijn van harte welkom tegen een vergoeding van €250,00 exclusief BTW per deelnemer.

Of volg een van onze vele trainingen

Eerstvolgende trainingen

ma 20

SOLIDWORKS Basistraining BE 20-08

20 augustus
Aalst
Belgie
sep 03

SOLIDWORKS Composer training NL 03-09

3 september
Zaltbommel Gelderland
Nederland
sep 04

SOLIDWORKS Routing NL 04-09

4 september
Zaltbommel Gelderland
Nederland
sep 05

SOLIDWORKS Basistraining NL 05-09

5 september
Zaltbommel Gelderland
Nederland
sep 05

SOLIDWORKS Plaatwerk training BE 05-09

5 september
Aalst
Belgie
Share This